Λήμνος

Αντίνοος Αλμπάνης, ο Λημνιός Ηθοποιός που ξεπέρασε τον Καρκίνο

Τα πυκνά γεγονότα των τελευταίων  ημερών έριξαν παραπίσω ένα θέμα, το οποίο είδαμε στην τηλεόραση,  σε εκπομπή του ΑΛΦΑ,  όπου παρουσιάστηκε ο  καταγόμενος  από τη Λήμνο Ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης,  ο οποίος μίλησε απερίφραστα για ένα θέμα υγείας – μια περίπτωση καρκίνου- που ξεπεράστηκε από τον ίδιο με πολύ  θάρρος  και όπως είπε ο ίδιος με απόλυτη προσήλωση σε όσα  οι γιατροί σύστηναν.

Ο Αντίνοος   ερωτηθείς,   και πάρα το γεγονός ότι δεν γεννήθηκε στη Λήμνο και ακολουθώντας  τη δουλειά  του πατέρα μεγάλωσε κυρίως στη Εύβοια, απεριφράστως  δήλωσε ως πατρίδα του τη Λήμνο.

Εκανε καλοκαιρινές διακοπές  πάντα στη Λήμνο, στην Καλλιόπη,  και αυτό είναι που θυμάται από την παιδική του ηλικία…

Όταν έμαθε,  μετά από τρεις αλλεπάλληλες εξετάσεις,  ότι το πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε  ήταν καρκίνος το αντιμετώπισε μόνος και το ανακοίνωσε μόνο στο σκηνοθέτη   Πέτρο Φιλιππίδη  σε  παράσταση του οποίου έπαιζε…

Ο  Πετρος  Φιλιππίδης τον  στήριξε  από την  αρχή μέχρι το τέλος αυτής της μεγάλης περιπέτειας του.

Κάποια στιγμή ο Αντίνοος  Αλμπάνης,  ένας ηθοποιός με  μια σημαντική  πορεία σε υψηλού επιπέδου παραστάσεις , αφηγούμενος τα όσα πέρασε μέχρι να ιαθεί από μια απειλητική ασθένεια ,  προδόθηκε από τη φωνή  και τα ματιά του και τότε φάνηκε ότι αυτό που πέρασε δεν  ήταν παίξε – γέλασε.

Ο συμπατριώτης μας  Ηθοποιός με τις παραστήσεις  του αλλά και με την  εμφάνιση στην τηλεόραση έδωσε μαθήματα  ζωής.

Επειδή είναι Λημνιός  από  την Καλλιοπιλίτικη  καταγωγή του   και  κατά δήλωση του , κάτι που σε   μας τους γηγενείς  τώρα έγινε γνωστό, τον Καλωσορίζουμε και τον περιμένουμε  οπότε του μείνει χρόνος από τις παραστάσεις.

Η φωτογραφία είναι από την εκπομπή του Άλφα.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button