ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Από Πεμπτη ή Κυριακη ξανά τα Τσαρτερς από Σκανδιναβία. Να πως φθάσαμε στα ευχάριστα !

Είχαμε  μια αρνητική είδηση χθες   Κυριακή,  17/7,  ότι δεν ήρθαν τα Τσαρτερς  που μεταφέρουν τους Σκανδιναβούς  τουρίστες στο ΠΟΡΤΟ ΜΥΡΙΝΑ. Τα  δρομολόγια αυτά που γίνονται  κάθε Κυριακή είχαν σταματήσει την προηγούμενη εβδομαδα    γιατι οι Πιλότοι της Αεροπορικής Εταιρείας, της γνωστής απο παλια  SAS,   είχαν    ξεκινήσει μια απεργιακή κινητοποίηση με κύριο αίτημα την επαναπρόσληψη των 500 περίπου πιλότων που είχαν  απολυθεί κατά την περίοδο της πανδημίας

Υπήρχε η βάσιμη πληροφορία ότι μέσα στην  εβδομάδα που πέρασε θα σταματούσε  η απεργία και χθες Κυριακή θα πετούσαν τα Τσάρτερς  όμως  αυτό δεν έγινε.

Όπως φαίνεται  χρειαζόταν λίγος χρόνος ακομη,  γιατι σε αυτές τις περιπτώσεις οι διαδικασίες έχουν πολλούς εμπλεκόμενους, προσφυγές,  αποφάσεις δικαστηρίων κλπ. Η κατάσταση δεν ήταν απλή καθώς ειχε διεθνή χαρακτήρα  και  χρειάστηκε η ιδιοκτησία του ξενοδοχείου  να δουλέψει επίμονα και δυναμικά προς την Μεταφορική Εταιρεία και τους Απεργούς επιστρατεύοντας ακομη  και την ταχτική που εκφράζεται απο το γνωστό:  “έχει κι  αλλού πορτοκαλιές που κάνουν  πορτοκάλια”

Ετσι φθάσαμε  στις θετικές εξελίξεις !

Νωρίτερα,  σήμερα    Δευτέρα 18/7 στις 11 ώρα Ελλάδος,  ήμασταν στη διαδικασία υπογραφής   νέας  σύμβασης  με την Εταιρεία  που σταμάτησε τα δρομολόγια  ώστε να αρχίσει ξανά την μεταφορά  των τουριστών.

Τώρα,  υπάρχουν  δυο εκδοχές:  Να αρχίσουν τα Τσαρτερς  από την  Πέμπτη ή καλύτερα  απο την Κυριακή ώστε να επανέλθουμε στις εβδομαδιαίες διακοπές των Σκανδιναβών στη Λήμνο,  απο Κυριακή σε Κυριακή.

Η είδηση είναι σπουδαία και ακομη πιο πολύ τώρα που γνωρίσαμε ποσό επωφελής για τη Λήμνο  και τον τουρισμο της που  ξεκίνησε απο  το Πρακτορείο  APOLLO και το ΠΟΡΤΟ ΜΥΡΙΝΑ.

Τα παραπάνω είναι απολύτως αξιόπιστα  και δεν θα σας πω την πηγή τους, πάντως πιο αξιόπιστη  δεν γίνεται !

Ακομη,  πιο σημαντική είναι  η είδηση για τους εργαζόμενους στο ξενοδοχείου,  οι  οποίοι βρέθηκαν χωρίς δουλειά, αφού δεν υπήρχαν πελάτες.

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button