ΕπιλεγμέναΛήμνος

Απο τη Λημνο στην Ουκρανία αποστολή ειδών άμεσης ανάγκης!

Έτοιμα τα Δέματα για αποστολή στην Ουκρανία! Ήταν μια  ταχύρυθμη διαδικασία της Πέμπτης και της Παρασκευής 3 και 4 Μαρτη.  Το Σάββατο έπρεπε να φτάσουν στο Σημείο Κεντρικής Αποστολής (στη Θεσσαλονίκη) του Ε.Ε. Σταυρού και από εκεί οδικώς να φτάσουν στην εμπόλεμη Χωρά.

Η συλλογή έγινε απο την Κοινότητα Μύρινας και τον Τοπικό Ερυθρό Σταυρό,  Πεμπτη και Παρασκευή απόγευμα στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Β’ Δημοτικού Μυρινας,  απο όπου και η φωτογραφία.

Τα ειδή που,  όπως ανακοινώθηκε,  θα παραλάμβαναν ήταν:  Κουβέρτες,  Παπλώματα,  βαριά  Μπουφάν , όχι άλλα ρουχα.  Επισης Τρόφιμα μακράς διάρκειας, όπως μακαρόνια ρύζι, όσπρια κλπ καθώς και φαρμακευτικό ειδή.

Παρασκευή βραδύ με τη λήξη της ώρας συλλογής ήταν  όλα έτοιμα σε δέματα και σακούλες ενώ ακομη έφταναν άτομα με προσφορές.

Στη Φωτογραφία η Πρόεδρος της Κοινότητας  Μύρινας,  Βούλα Μοσχάκη και ο Πρόεδρος  του Τοπικου  Ερυθρού Σταυρού,  Δ. Αχιλαδέλλης. Μαζί εθελόντριες οι οποίες μαζί με αρκετές άλλες δούλεψαν εντατικά για να προλάβουν τις Ημερομηνίες !

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button