Απόψεις

Αποφανθήκαμε: Δεν είδαμε κάτι κακό !

Δεν θα πάρουν αστυνομία, δεν θα πάρουν πολεοδομία, δεν θα πάρουν το  λιμεναρχείο, δεν θα πάρουν, γενικώς,  κάποια Αρχή, θα πάρουν όμως αντ΄ αυτών το ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ… Τιμήμα μας  !

Το μεσημεριάτικο τηλεφώνημα μας πληροφορούσε ότι συνεργείο  του Δήμου κόβει τα αναρριχώμενα φυτά πάνω από την Αγορά… και γιατί τα κόβουν που κάνουν σκιά κλπ.

Πήγα βέβαια  αφού εμείς δεν είμαστε κάποια Αρχή από τον Άννα στο Καϊάφα.

Το κόψιμο έφτασε από την Λιμάνι μέχρι  λίγο πριν  την Πλατεία Υψιπύλης. Την άλλη Κυριακή,  μου είπαν οι υπάλληλοι του Δήμου,  θα πάρει σειρά το υπόλοιπο  ακούρευτο μέρος της Αγοράς .

Δεν είδα κάτι κακό!   Με το κλάδεμα που έγινε μειώθηκε η πυκνή  σκιά όμως η Αγορά εξακολουθεί να είναι σκιερή…

Όταν μάλιστα το κλάδεμα αυτό έγινε  στα κλαδιά που έμπαιναν στα κεραμίδια  των μαγαζιών και οι καταστηματάρχες ζητούσαν το Κλάδεμα,  τότε  ισχύει,    από την επί  επιτόπου επίσκεψη μου,   ότι   δεν  είδα  κάτι κακό.

Κλάδεμα είχε να γίνει από την εποχή που αναπτύχθηκαν αυτά τα αναρριχώμενα που άλλαξαν  την όμορφη παλιά εικόνα της Αγοράς, την οποία είχαν όμως προλάβει   να της αλλάξουν τα φωτά εκείνες  οι χαμηλές και μερικές φορές κουρελιασμένες τέντες…    Θα μπορούσε  να γίνει κάτι άλλο που να εξασφάλιζε την παλιά όψη της Αγοράς  και υπό σκιάν.

Να προσθέσω ότι η επιχείρηση από ο,τι αντιλήφθηκα,   στο τέλος των εργασιών, (φωτογραφία)   ήταν καλά οργανωμένη με άμεση περισυλλογή των κλαδιών και σκούπισμα των φύλλων…

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button