ΕπιλεγμέναΛήμνος

AquaBlue: Επαναφορά με αυξήσεις τιμών εισητηρίων στην επιδοτούμενη με απευθείας ανάθεση γραμμή

Το πλοίο Aqua Blue επανέρχεται προσωρινά ή μόνιμα στη γραμμή Λαύριο – Αη Στράτη – Λήμνος – Καβάλα από 25 Ιουνίου.

Όμως το πλοίο επανέρχεται και με αυξήσεις τιμών όχι στη βασική τιμή (Καταστρώματος), αλλά στις τιμές εισητηρίων που θα επιλέξουν οι περισσότεροι να αγοράσουν ειδικά την περίοδο Ιουλίου – Αυγούστου για τη μετακίνησή τους από και προς το νησί.

Συγκρίναμε τις τιμές εισητηρίων για δύο περιπτώσεις.
Ταξίδι από Λαύριο για Λήμνο σε κατάστρωμα με αυτοκίνητο και
Ταξίδι από Λαύριο για Λήμνο σε αεροπορική θέση.

Το κόστος ταξιδιού από Λαύριο για Λήμνο πέρυσι μας κόστισε : 103,50 ευρώ ενώ φέτος η μετακίνηση θα μας κοστίσει : 115,60 ευρώ , δηλαδή αύξηση 12%.

Για τις αεροπορικές θέσεις που θα επιλέξουν και θα βρουν οι περισσότεροι διαθέσιμες για να ταξιδέψουν την περίοδο Ιουλιου / Αυγούστου, αν δεν επιθυμούν την παραμονή στο κατάστρωμα καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού, ή ψάχνοντας για μια θέση στην τραπεζαρία, η αύξηση είναι 25%, αφού η τιμή του εισητηρίου αυξήθηκε από 36,00 εύρω σε 45,70 ευρώ φέτος.

Φυσικά πρέπει να επισημάνουμε ότι οι αυξήσεις αυτές γίνονται στο επιδοτούμενο τμήμα γραμμής , που έχει γίνει με απευθείας ανάθεση από το Υπουργείο και με τις εταιρίες να έχουν κάνει αλεπάλληλες προσφυγές στα δικαστήρια για την διεκδίκησή τους. 

Παραθέτουμε τη σύγκριση τιμών με βάση τα εισητήρια που κόπηκαν πέρυσι και την αντίστοιχη αναζήτηση στο σύστημα κρατήσεων της εταιρίας για φέτος.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button