ΑνακοινώσειςΕπιλεγμένα

Άρχισε η Δράση !!!

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΙΔΕΣ & ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΟΥ Δ.ΙΕΚ ΛΗΜΝΟΥ

RemasterDirector_1a5c03258

ΤΟ Δ.ΙΕΚ ΛΗΜΝΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΛΗΜΝΟΥ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ στη μεγάλη και όμορφη, εκπαιδευτική οικογένεια του δημόσιου ΙΕΚ ΛΗΜΝΟΥ τους 23 εκπαιδευτές και τους 71 σπουδαστές!!!

Στις 17/10/2023 ξεκίνησε ένα νέο ταξίδι κατάρτισης στο Δ.Ι.Ε.Κ. ΛΗΜΝΟΥ με χαμόγελα, προσδοκίες και όνειρα.

RemasterDirector_1a5c03258

Την Τρίτη 17/10/2023 πραγματοποιήθηκε στο ΙΕΚ Ενημερωτική Ημερίδα των Εκπαιδευτών από τη Διευθύντρια του ΙΕΚ κα Λυγδά Ιουλία, η οποία αρχικά καλωσόρισε όλους τους εκπαιδευτές, παλιούς αλλά και αρκετούς νέους, συνολικά 23, που αποτελούν το φετινό εκπαιδευτικό δυναμικό του ΙΕΚ και στη συνέχεια τους ενημέρωσε για τα θέματα εκπαίδευσης, κατάρτισης και λειτουργίας του ΙΕΚ και για τον νέο Κανονισμό λειτουργίας των ΙΕΚ, για τις εκπαιδευτικές και κοινωνικές δράσεις του ΙΕΚ και για τα προνόμια και τις προοπτικές που προσφέρει στους καταρτιζόμενους. Επίσης τους δόθηκε ο φάκελος του μαθήματός τους με αναλυτικό ενημερωτικό οδηγό και όλα τα σχετικά έγγραφα.

Την Τετάρτη 18/10/2023 πραγματοποιήθηκε στο ΙΕΚ ενημέρωση των καταρτιζόμενων από τη Διευθύντρια. Οι καταρτιζόμενοι ενημερώθηκαν για τα θέματα εκπαίδευσης, κατάρτισης και λειτουργίας του ΙΕΚ, για τον Κανονισμό λειτουργίας των ΙΕΚ και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτόν, για το έργο και την αξία του ΙΕΚ, για τις εκπαιδευτικές και κοινωνικές δράσεις του, για τα προνόμια και τις προοπτικές που προσφέρει στους καταρτιζόμενους. Επίσης τους δόθηκε αναλυτικός ενημερωτικός οδηγός και όλα τα σχετικά ενημερωτικά έντυπα.

Η Διευθύντρια κα Λυγδά Ιουλία, η Υποδιευθύντρια κα Ζώη Αναστασία και οι διοικητικοί υπάλληλοι κ. Μουρατίδης Κωνσταντίνος και κα Αλαμάνου Μαρία τους ευχήθηκαν καλή αρχή, καλές σπουδές με υγεία και ένα εποικοδομητικό ακαδημαϊκό έτος, το οποίο θα αποτελέσει την αφετηρία του επαγγελματικού τους βίου, όπως τον έχουν οραματιστεί.

Η ομάδα του ΙΕΚ ΛΗΜΝΟΥ (διοικητικό και εκπαιδευτικό προσωπικό) δεσμεύτηκε ότι θα είναι κοντά τους, με στόχο πάντα την αναβάθμιση της κατάρτισης και την προσέγγιση σε ανθρώπινο επίπεδο.

 

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button