Απόψεις

Ένας φίλος πάρα πολλών έφυγε απ τη ζωή. Ήταν κοινωνικός, αγαπητός και υπερδραστήριος !

Ένας φίλος πάρα πολλών έφυγε (25/10/21)  απ τη ζωη…

Ο Αριστείδης Τράικος με τόπο γέννησης του Πορτιανού

Τον θυμάμαι μαθητή του Γυμνασίου να ξεχωρίζει απο την κοινωνικότητα του και  τις αθλητικές του επιδόσεις στο ποδόσφαιρο και σε αγώνες ταχύτητας οπου ηταν απαράμιλλος.

Τον χάσαμε ξαφνικά όπως και άλλους εκείνης της εποχής,  καθως έφυγε μετανάστης στο εξωτερικό.

Επέστρεψε μετα απο χρόνια στη Λήμνο,  πάντα κοινωνικός και αγαπητός,   και συνέχισε εδώ  το εμπόριο που ασκούσε με επιτυχία στο εξωτερικό.

Το κατάστημα του  είχε προϊόντα πρωτότυπα και χαμηλών τιμών και όταν τον ρώτησα κάποτε πως  το καταφέρνει αυτό που είπε ότι ταξιδεύει στο εξωτερικό  και εισάγει ο ίδιος τα προϊόντα του. Αντιπροσώπευε, μάλιστα,  απο εδώ απ τη Λήμνο εισαγόμενα προϊόντα για ολη την Ελλάδα…  Μέχρι Λημνιακή Χαρτοποιία,  ίδρυσε.

  • Ο φίλος μας ο Αριστείδης είχε την ταχύτητα σε όλα τα επίπεδα , ως τρόπο ζωής.

Ο Θάνατος του μας αιφνιδίασε… και μας γέμισε σκέψεις για την μάταιη αυτή ζωη… Ομως δεν είναι έτσι…  Ο  Αριστείδης Τράικος ζώντας  δραστήρια  με μια  όμορφη οικογένεια,  δεν θα το δεχόταν αυτό. Ο  ίδιος απέδειξε ότι η ζωή είναι καθημερινός   αγώνας και μακάρι ο αγώνας αυτός  να ήταν… ταχύτητας !

Η φωτογραφία – κολάζ είναι  απο ανάρτηση του γιου του Κώστα με ένα συγκινητικό κείμενο.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button