ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Αρνητικό το Δείγμα

 

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ –

ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΛΗΜΝΟΥ                                                           Προς

Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

 Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ Μύρινα, 19-03-2020

Το αποτέλεσμα του εργαστηριακού ελέγχου που πραγματοποιήθηκε σε νοσηλευόμενη ασθενή που χαρακτηρίστηκε ύποπτη για Covid-19 είναι αρνητικό και ως εκ τούτου η ασθενής αντιμετωπίζεται πλέον ως λοίμωξη του αναπνευστικού και όχι ως ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού.

Παράλληλα, από το Γ.Ν.-Κ.Υ. Λήμνου συνεχίζονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες και προετοιμασίες για την αντιμετώπιση της πανδημίας, σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου και την εξειδίκευσή τους από τα αρμόδια επιστημονικά όργανα του Νοσοκομείου.

Οι στιγμές είναι κρίσιμες. Η διασπορά ψευδών ειδήσεων είναι ίσως χειρότερη και από τη διασπορά του ιού. Η υπερπληροφόρηση, ιδίως για διαδικαστικά θέματα, ενέχει σημαντικούς κινδύνους, και δεν βοηθάει ούτε το Νοσοκομείο, που είναι στην εμπροσθοφυλακή αυτής της κρίσης, ούτε και τον κόσμο.

Το Νοσοκομείο θα ενημερώνει υπεύθυνα είτε για τα αποτελέσματα των εξετάσεων που χρήζουν δημοσιοποίησης είτε για λοιπές ενέργειες που αφορούν το κοινό.

Εν τω μεταξύ, ας βοηθήσουμε τον εαυτό μας και τους άλλους ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΠΙΤΙ.

 

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΛΗΜΝΟ ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ

Δ/ντρια Παιδιατρικής Γ.Ν.-Κ.Υ. Λήμνου

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button