ΑνακοινώσειςΕπιλεγμένα

Άσκηση αντιμετώπισης Πυρκαγιας στο Νοσοκομειου Λημνου

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ –  ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΛΗΜΝΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ

Προς

Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ   – Μύρινα, 15-03-2023

Σας γνωρίζουμε ότι την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023 και περί ώρα 11:00 θα διεξαχθεί στο Νοσοκομείο προγραμματισμένη άσκηση Χειρισμού Κρίσεων        (Εκκενώσεως του Νοσοκομείου και Αντιμετώπισης Πυρκαγιάς) με συμμετοχή της 88 ΣΔΙ, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λήμνου, του Αστυνομικού Τμήματος Μύρινας και του ΕΚΑΒ Λήμνου.

Η παραπάνω άσκηση θα διεξαχθεί στον προαύλιο χώρο του Παλαιού Νοσοκομείου και δεν θα  διαταράξει την ομαλή λειτουργία του Νοσοκομείου.

Κατά τον χρόνο διεξαγωγής της άσκησης, η προσέλευση και αναχώρηση των ασθενών θα γίνεται από την είσοδο των Επειγόντων (Νέα Είσοδος).

 

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

ΚΑΝΤΑΡΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

LimnosNea.gr Στη Φωτογραφία ο χώρος διεξαγωγής της Άσκησης

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button