Λήμνος

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΩΝ, ΣΑΒ. 1/6

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΩΝ, ΣΑΒ. 1/6

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Α.Ε.Λήμνου και ο ΟΕΠΑ του Δήμου Λήμνου, σας καλούν στους «7ους  ΠΑΛΛΗΜΝΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ KIDS’ ATHLETICS 2019», το Σάββατο 01 Ιουνίου 2019 και ώρα 17:30 στο Δημοτικό Στάδιο Μύρινας, βασισμένους στο πρόγραμμα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Στίβου IAAF.

Στόχος μας είναι η ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού στην  Λήμνο και το δικαίωμα συμμετοχής σε όλα τα παιδιά 6 ως 12 χρονών (έτη γεν. 2007-2012) του νησιού σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού. Μέσα από την ομαδική προσπάθεια και την ψυχαγωγία να χαρούν  τα παιχνίδια που προσφέρει το πρόγραμμα των  «kids’ Athletics». Οι αγώνες που γίνονται  με παιγνιώδη μορφή συμπεριλαμβάνουν τρεις ομάδες αγωνισμάτων: α) Δρόμων, β) Ρίψεων και γ) Αλμάτων.

Το κάθε παιδί θα πρέπει να προσκομίσει την Υπεύθυνη δήλωση υπογεγραμμένη από τον κηδεμόνα του που θα παραδίδεται συμπληρωμένη στη Γραμματεία του αγώνα από 16:30 ως 17:00 στο Δημοτικό Στάδιο Μύρινας.

Σε όλα τα παιδιά θα απονεμηθούν διπλώματα συμμετοχής και αναμνηστικά του Αγώνα.

Το παιδί πρέπει απαραίτητα να φορά λευκό μπλουζάκι.

 

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button