Λήμνος

Ατομικη Προπόνηση , Εκγύμναση στο Στάδιο Μυρινας και Γήπεδο Κοντοπουλίου

Μύρινα, 22 Μαΐου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Λήμνου ανακοινώνει ότι, κατόπιν της έκδοσης της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ 1868/17-5-2020) από αύριο, Σάββατο 23 Μαΐου, επαναλειτουργούν το Δημοτικό Στάδιο Μύρινας καθώς και το Γήπεδο Κοντοπουλίου, μόνον για ατομική άθληση η οποία αποσκοπεί στην κάλυψη των αναγκών προπόνησης και με την προϋπόθεση της τήρησης των απαιτούμενων όρων, όπως αυτοί καθορίζονται από την Κ.Υ.Α.

Δικαίωμα χρήσης έχουν τα μέλη των αθλητικών σωματείων και λοιποί αθλούμενοι ηλικίας άνω των 13 ετών (γεννηθέντες έως 31.12.2007).

Οι ώρες λειτουργίας των δύο αθλητικών χώρων που θα επαναλειτουργήσουν είναι από τις 17:30 έως τις 20:30. Δεν επιτρέπεται η τέλεση ομαδικών αθλημάτων (ποδόσφαιρο κλπ). Η παραμονή των αθλητών στις εγκαταστάσεις δεν θα υπερβαίνει τη μιάμιση ώρα.

Τέλος, σημειώνεται ότι θα υπάρχει μία μόνο είσοδος-έξοδος στον χώρο, ενώ οι αθλητές θα πρέπει να καταχωρούν τα στοιχεία τους σε ειδική φόρμα που θα διατίθεται στην είσοδο των εγκαταστάσεων.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button