Ανακοινώσεις

Μπαράζ διακοπών Ρεύματος – από τη Μύρινα μέχρι τη μισή Λημνο

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ  ΔΙΑΚΟΠΗ  ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ  ΡΕΥΜΑΤΟΣ

 Αγαπητοί πελάτες

      Η ανάγκη εκτελέσεως συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών, μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος:

 Α. ΜΥΡΙΝΑ  περιοχή: από κατάστημα κ. Φυλλαδίτη μέχρι ΣΟΑ Μύρινας και περιοχή «Αμυγδαλιές»,  στις  01/12/2019 ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ από ώρα 07:30 π.μ. έως 08:30 π.μ. και από 13:30 έως 14:30

 Β. ΜΥΡΙΝΑ  περιοχή: από Super Market Βασιλόπουλος και το τμήμα από την περιοχή «Αμυγδαλιές» που είναι πάνω από το Super Market,  στις  01/12/2019 ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ από ώρα 07:30 π.μ. έως 14:30 .

 ΓΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ (ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ) ΕΩΣ ΚΑΙ

ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ   290 ΤΕ  (ΛΙΒΑΔΟΧΩΡΙ),  στις  03/12/2019  

ημέρα ΤΡΙΤΗ από ώρα 08:00 π.μ. έως 14:00

 Δ.  ΑΤΣΙΚΗ η περιοχή: από οινοποιείο κ. Χατζηγεωργίου – Φυλάκιο Ζαβαλάκη – ποιμνιοστάσιο κ. Μαυρουδή – Μπουρνιά – οικία κ. Λιάσκα μέχρι οικία κ. Κατακουζηνού Βασίλη , στις 04/12/2019 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ από  ώρα 08:00 π.μ. έως 14:00.

Τα συνεργεία μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ηλεκτρικού ρεύματος να γίνει ίσως και πριν από την προαναφερθείσα ώρα.

      Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.

      Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, επίσης, οι εσωτερικές σας εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.                                                                         

                                                                                                 Από τη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button