Απόψεις

Μπέρδεμα με το 2ο Εμβόλιο και η “αγωνία” γι αυτό !

Στο δεύτερο εμβόλιο βρέθηκε μπερδεμένος ο Γνωστός σε όλη τη Λήμνο και όχι μόνο Θεοδ. Μπαβέας, ο οποίος μας μίλησε σήμερα με παρρησία στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ.

Είχε πάρει μια ορισμένη ημερομηνία στον Πρώτο Εμβολιασμό για τον Δεύτερο. Δυο μέρες πριν απο αυτόν  ειδοποιήθηκε με sms  για μια νεα Ημερομηνία,  όμως μια  μέρα μετά έλαβε   νέο μήνυμα επιβεβαίωσης της πρώτης Ημερομηνίας.  Μπέρδεμα, γενικώς !

Ευτυχώς είναι γνώστης  του Θέματος, κάτοικος Μύρινας και για 30 χρόνια εργαζόμενος ως Γιατρός στο  Νοσοκομείο. Εκεί πήγε για να διευκρινιστεί πότε είναι το δεύτερο ραντεβού το οποίο,  οπως μας ειπε το περιμένει με “αγωνία” .

Στεκόμαστε στη λέξη “αγωνία” για να πάρουμε την απάντηση  από τον κ. Μπαβεα ότι απο φοιτητής ακομη είχε πιστέψει στα Εμβόλια και τώρα,  που είναι στην κατηγορία των  ευπαθών ομάδων,   θα απελευθερωθεί απο μια  απειλή,  που όλο αυτό το διάστημα αισθάνεται να τον περιτριγυρίζει…  Κάπως έτσι μας το είπε!

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button