ΑνακοινώσειςΕπιλεγμένα

Μπράβο στους Λέσβιους της Αττικής (ΟΛΣΑ) Κινητοποίηση για τα πλοία… Τιμές κλπ

12 ΙΟΥΛΙΟΥ στις 19.00 στο λιμάνι του Πειραιά, πύλη Ε2

Κινητοποίηση και συγκέντρωση για

“Γρήγορα, Ασφαλή και Οικονομικά δρομολόγια για τα νησιά μας”

 

Η Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής (ΟΛΣΑ), μετά και την απόφαση – επιβεβαίωση της Γενικής Συνέλευσης της που πραγματοποιήθηκε στις 30 Ιουνίου για συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στον Πειραιά και στην Μυτιλήνη, πραγματοποιεί την Παρασκευή 12 Ιουλίου στις 7 το απόγευμα μπροστά από το πλοίο της γραμμής (Νήσος Σάμος), την πρώτη της συγκέντρωση από τους συλλόγους της Αττικής, για να καταδείξει το μεγάλο πρόβλημα με τις τιμές των εισιτηρίων, την δυσκολία εύρεσης τους σε επιθυμητές μέρες, αλλά και την κατάσταση του πολύωρου ταξιδιού.

 

Με πρωτοβουλία των συντοπίτικων συλλόγων της Λέσβου στην Αθήνα καλούνται οι Λέσβιοι της Αθήνας να κατέβουν σε συγκέντρωση- κινητοποίηση, διεκδικώντας φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια, επάρκεια δρομολογίων για να καλύπτονται οι ανάγκες των νησιωτών και των ταξιδιωτών, ασφαλή για τους εργαζόμενους και τους επιβάτες και ταχύτερα από τα σημερινά των 12 έως και 14 ή 16 ωρών δρομολόγια.

 

Την Παρασκευή 12 Ιουλίου, στις 7:00 το απόγευμα στον Πειραιά, στην αποβάθρα των πλοίων για Χίο και Μυτιλήνη. Από Πύλη Ε2 στην Ακτή Υετειώνια.

 

Για την αντίστοιχη δράση στη Μυτιλήνη, η ΟΛΣΑ είναι και θα έρθει σε επαφή με φορείς και συλλόγους του νησιού, έτσι ώστε αν είναι εφικτό γίνει το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button