Ανακοινώσεις

ΧΟΛ -ΗΦΑΙΣΤΟΣ : Νέο Δ.Σ. – Προγραμματισμός

Μύρινα   21-9-2022

                         ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ-ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ –ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

   Τηρώντας τις διαδικασίες οι οποίες προβλέπονται από το καταστατικό του Ομίλου μας πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές και ο ορισμός του νέου διοικητικού συμβουλίου.

  Τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας έχουν ως εξής: 

Πρόεδρος: Πέτρος Παπούλκας, Αντιπρόεδρος:Έλλη Τριανταφύλλου,  Ταμίας: Ντίνα Ματσικά,  Γραμματέας Ζωή Τζιαμπατζίδου και μέλος με αρμοδιότητες διοικητικής μέριμνας: Χρήστος Δημουλάς.

 Η μεγάλη προσέλευση κατά τη διάρκεια των εγγραφών  τόσο των παλιών όσο και μεγάλου αριθμού νέων μελών, μας χαροποιεί και μας συγκινεί ιδιαίτερα γι αυτό και σας ευχαριστούμε από καρδιάς.Οι εγγραφές συνεχίζοται  στο χώρο του Ομίλου (Ράλλη Κοψίδη 3) από Δευτέρα –Σάββατο και ώρες 7-9 μμ.  Εγγαφές γίνοται επίσης τηλεφωνικά στα τηλ: 6937459621 και 6937459622.

   Τα τμήματα που θα λειτουργήσουν :

   Παιδικό (παιδάκια από 4 ετών)

   Εφηβικό

   Αρχαρίων

   Προχωρημένων

   Ποντιακών χορών

   Κρητικών χορών

   Λαϊκών  χορών

 

  Τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022 στις 7μμ ξεκινάμε τις χορευτικές μας συναντήσεις  με γλέντι για τα 5 τμήματα ενηλίκων αρχαρίων και προχωρημένων.Μια ευκαιρία για να γνωριστούμε παλιοί και νέοι χορευτές,να χορέψουμε και να ανακοινωθεί το πρόγραμμα του Ομίλου αλλά  και οι προσεχείς προγραμματισμένες δράσεις μας.

  Υπενθυμίζουμε ότι η πρώτη εβδομάδα γωριμίας είναι δωρεάν καθώς επίσης  όπως συνηθίζουμε πάντα οι τιμές για οικογένειες και φοιτητές είναι  μειωμένες.

  Σας περιμένουμε με χαρά  παλιά και νέα μέλη της μεγάλης χορευτικής μας οικογένειας  για ν ανταμώσουμε ξανά σε χορούς κυκλωτικούς, με την ευχή όλα να κυλήσουν  όμορφα και δημιουργικά χωρίς προβλήματα και δυσκολίες.

 

                                                    Εκ μέρους του ΔΣ του Χ.Ο.Λ. ΄΄ Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ΄΄

                                               Η υπεύθυνη επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων

                                                           Μαντώ Γαροφαλλίδου-Παπούλκα

 

 

 

 

 

 

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button