Επίκαιρα

ΧΟΛ Ηφαιστος – ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Χορευτικος Ομιλος Λημνου Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ                                                     

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μύρινα    27-10-2020

      Με χρέος και καθήκον μας  να θυμόμαστε και να τιμούμε τις θυσίες και τους αγώνες  των προγόνων μας καλούμαστε κι αυτή τη φορά στερούμενοι τη λαμπρότητα του εορτασμού των εθνικών μας επετείων,να θυμηθούμε,να τιμήσουμε όπως οφείλουμε έστω και χωρίς τα καθιερωμένα  και κυρίως να παραδειγματιστούμε από τα δικά τους κατορθώματα.

  Το <<ΟΧΙ>> της ιστορίας των Ελλήνων αποτελεί κατάρθωμα ενότητας και αποφασιστικότητας,αποτελεί σταθμό με πολύ σημαντικό νόημα για την πάλη του δίκαιου με το άδικο,για την  αξιοπρέπεια και την ελευθερία.

  Υπηρετώντας τις παραδόσεις μας που χρόνια τώρα διατηρήθηκαν αλώβητες από κάθε είδους κίνδυνο και απειλή,τιμούμε τη μνήμη του παρελθόντος,πατάμε γερά στο παρόν αντιμετωπίζοντας με δύναμη τις δυσκολίες του και βρίσκουμε ελπίδα για το μέλλον.

  Τιμή και δόξα σ αυτούς που στάθηκαν ορθοί με το κεφάλι ψηλά στον εχθρό ,σ αυτούς που με τα ΟΧΙ τους έγραψαν λαμπρές σελίδες στην ιστορία της πατρίδας μας!

   Ευχή κι ελπίδα μας η μάχη κι ο καθημερινός αγώνας με τον σημερινό αόρατο εχθρό που απειλεί την υγεία μας, να τελειώσει σύντομα και νικηφόρα για την Ελλάδα και ολόκληρη την ανθρωπότητα.

                                                 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!

                     Εκ μέρους του Δ.Σ. του Χορευτικού Ομίλου <<Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ>>

                             Η υπεύθυνη επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων

                                            Μαντώ Γαροφαλλίδου-Παπούλκα

                                                       

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button