Ανακοινώσεις

Χωρίς αναισθησιολόγο ξανά, καταγγέλλει η Μ. Τούφου

 

ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΤΟΥΦΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ        Ν.ΛΕΣΒΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Πάλι χωρίς αναισθησιολόγο από σήμερα το νοσοκομείο της Λήμνου και μέχρι νεοτέρας, (τουλάχιστον μέχρι τις 28 Μαΐου).

Λίγα 24ωρα μετά τις φιέστες του Πρωθυπουργού στη Λέσβο, συνοδεία δεκάδων υπηρεσιακών υπουργών της κυβέρνησης της ΝΔ, μας αποδεικνύουν σε πραγματικό χρόνο και όχι αόριστα το ενδιαφέρον τους.

Σε μια κρίσιμη στιγμή, με την προσέλευση των ετεροδημοτών για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος και την έναρξη της τουριστικής περιόδου, γινόμαστε στο ίδιο έργο θεατές.

Ας αφήσουν τα πολλά λόγια και τα μεγαλεπήβολα  και μακρόπνοα σχέδια για τα νησιά μας. Δεν μας πείθουν. (Άλλωστε μόνο γέλιο προκαλεί η απαρίθμηση έργων που δήθεν έκαναν ή σχεδιάζουν να κάνουν. Με μια πρόχειρη ματιά, διαπιστώνει κανείς ότι στον κατάλογο περιλαμβάνονται έργα ΕΣΠΑ, στα οποία η κυβέρνηση καμιά σχέση δεν έχει και δεν τα χρηματοδότησε η ίδια ούτε τα προώθησε)

Καταλάβαμε ότι δεν μπορούν ούτε τα αναγκαία να πράξουν ούτε τα ελάχιστα που υποχρεούνται να εξασφαλίσουν για εμάς και τα παιδιά μας. Ελπίζω τουλάχιστον να έχουν φροντίσει το σύστημα των αεροδιακομιδών, που τόσο ποντάρουν σε αυτό ως λύση, αφού μας το είπαν, δια της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας, ξεκάθαρα και χωρίς περιστροφές.

 

Αλλά είπαμε : Για να υπηρετήσεις το δημόσιο σύστημα υγείας πρέπει να το πιστεύεις. Και η ΝΔ δεν το πιστεύει. Αντίθετα κάνει ό, τι μπορεί για να το υποβαθμίσει.

Τους καλώ, λοιπόν να καλύψουν άμεσα το νοσοκομείο της Λήμνου με αναισθησιολόγο. Ας το κάνουν έστω και από τον φόβο της κάλπης.

 

 

 

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button