Ανακοινώσεις

Χωρίς τηλεόραση χωριά της Ανατ. Λήμνου (Δευτ. 21-10, 0800-1400)

Η διακοπή ρευματος τη Δευτερα στα Καμίνια , Αγιασοφια κλπ θα γινει και στο ύψωμα Κορακα (πανω απο το Ρωσσοπουλι)  με συνέπεια οι  εκει ευρισκόμενες κεραιες των τηλεοπτικών  σταθμων  να μη εκπέμπουν τη Δευτέρα,  8 το πρωι με 2 οποτε θα μεινουν χωρις τηλεοραση αυτες τις ωρες ολα τα χωρια της Ανατολικης Λημνου και τα χωρια του Δημου Ν. Κουταλης, μεχρι τον Κοντά.

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ  ΔΙΑΚΟΠΗ  ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ  ΡΕΥΜΑΤΟΣ

 Αγαπητοί πελάτες

      Η ανάγκη εκτελέσεως συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών, μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος:

 A. ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ κ. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ – ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΙ – ΚΟΡΑΚΑΣ – ΚΑΜΙΝΙΑ – ΠΑΡΑΔΕΙΣΙ – ΑΓ. ΣΟΦΙΑ, στις 21/10/2019 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ από ώρα 08:00 πμ έως 14:00μμ.

 Τα συνεργεία μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ηλεκτρικού ρεύματος να γίνει ίσως και πριν από την προαναφερθείσα ώρα.

      Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.

      Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, επίσης, οι εσωτερικές σας εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

                                                                                    

                                                                                                 Από τη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

 

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button