Λήμνος

«ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΥΛΩΤΗΣ των παραμυθιών και των παιχνιδιών» Εκδήλωση απο τον ΧΟΛ ΗΦΑΙΣΤΟΣ

                                                           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                   «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΥΛΩΤΗΣ των παραμυθιών και των παιχνιδιών»

   Ο σύλλογος ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟΥ  σε συνδιοργάνωση με τον Χ.Ο.Λ. «Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ» πραγματοποιούν εκδήλωση τιμής προς τον ακαδημαϊκό, αρχαιολόγο, συγγραφέα και μεγάλο δωρητή κο Χρήστο Μπουλώτη την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023 στις 7 το απόγευμα στο χώρο του  Μουσείου (κτίριο Β της συλλογής -παλιό Κτηνιατρείο).

 Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει  εκπαιδευτική επίσκεψη και ξενάγηση των παιδιών που απαρτίζουν τα χορευτικά τμήματα του Ομίλου μας στο χώρο του Μουσείου ,παραδοσιακούς χορούς και αναβίωση ομαδικών παιδικών παιχνιδιών.

  Από δικής μας πλευράς είναι το ελάχιστο μικρό «δώρο» που μπορούμε να προσφέρουμε μέσα από τα παιδιά που πλαισιώνουν τα χορευτικά τμήματα του Ομίλου μας, στο μεγάλο δωρητή κο Χρήστο Μπουλώτη. Η διάθεση μας αυτή αγκαλιάστηκε από το σύλλογο Φίλων του Μουσείου Παιδικού Παιχνιδιού και Βιβλίου από την πρώτη στιγμή  με παραδειγματικό  τρόπο και οφείλουμε να πούμε πως αυτή η συνεργασία μας τιμά ιδιαίτερα.

  Το Μουσείο Παιδικού Παιχνιδιού είναι ένα από τα κυριότερα κοσμήματα του νησιού μας, καύχημα και καμάρι μας και στόχος όλων μας θα πρέπει να είναι  να το αναδεικνύουμε με κάθε τρόπο .

  Σας περιμένουμε όλους σας σ ένα ταξίδι στο χώρο, στο χρόνο ,στις αναμνήσεις και στη νοσταλγία των παιδικών μας χρόνων.

                                            Εκ μέρους του ΔΣ του ΧΟΛ « Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ»

                                        Η υπεύθυνη επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων

                                                               Μαντώ Γαροφαλλίδου

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button