Απόψεις

Δ.ΙΕΚ Λημνου : Διάλεξη για την ασφάλεια τροφίμων στην Εστίαση !

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ ΣΤΟ Δ.ΙΕΚ ΛΗΜΝΟΥ με θέμα: “Ασφάλεια τροφίμων στην εστίαση”

Στα πλαίσια του Μνημονίου Συνεργασίας που υπογράψαμε φέτος τον Ιανουάριο η Διεύθυνση του ΙΕΚ Λήμνου με το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία επιστημονική διάλεξη στο δημόσιο ΙΕΚ Λήμνου από τον κ. Γιαννούτσο  Κωνσταντίνο, υποψήφιο διδάκτορα του ΤΕΤΔ.

Θέμα ομιλίας: Ασφάλεια τροφίμων στην εστίαση

Την διάλεξη παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον οι σπουδαστές των Τμημάτων ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ-ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ Chef και

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ στο πλαίσιο των μαθημάτων τους “Πρακτική Άσκηση”.

Η ομιλία εστίασε στις βασικές αρχές ασφάλειας τροφίμων στην εστίαση. Καλύφθηκαν θεωρητικές αλλά και πρακτικές πτυχές του αντικειμένου, κάνοντας αναφορά στους κύριους κινδύνους στα τρόφιμα αλλά και σε συγκεκριμένους τρόπους ελέγχου και αντιμετώπισής τους. Επίσης, παρουσιάστηκαν περιπτώσεις μελέτης για την καλύτερη κατανόηση του θέματος από τους συμμετέχοντες.

Απαντήθηκαν όλες οι ερωτήσεις των σπουδαστών και η διάλεξη έκλεισε με συζήτηση.

 

Ο κ. Κωνσταντίνος Γιαννούτσος είναι υποψήφιος διδάκτορας του τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου στην Λήμνο από το 2020, με μεγάλη εμπειρία στο αντικείμενό του.

 

Τον ευχαριστούμε θερμά που αποδέχτηκε με χαρά την πρόσκληση της Διευθύντριας του ΙΕΚ κ. Ιουλίας Λυγδά και για τις γνώσεις που πρόσφερε στους σπουδαστές μας!!

Θερμές ευχαριστίες και προς το ΤΕΤΔ του Πανεπιστημίου Αιγαίου για την εξαιρετική συνεργασία μας!!

 

Η Διευθύντρια του Δ.ΙΕΚ ΛΗΜΝΟΥ

 

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button