Ανακοινώσεις

ΔΕΔΔΗΕ – Διακοπές (ηλεκτρικού) στη Μύρινα. Πότε και που …

ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΛΗΜΝΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΕΣΒΟΥ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Δ. ΛΟΥΛΑΚΗΣ                

Τηλέφωνο: 22540 27934   

ΗΜΡΟΜΗΝΙΑ: 21/10/2021                                 

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ  ΔΙΑΚΟΠΗ  ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ  ΡΕΥΜΑΤΟΣ

 

Αγαπητοί πελάτες

     Η ανάγκη εκτελέσεως συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών, μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος:

 

1) ΜΥΡΙΝΑ περιοχή Ταξιαρχίας ΣΟΑ μέχρι ενοικιαζόμενα κας Χρυσάφη Αγγελικής , στις   23/10/21 ημέρα  ΣΑΒΒΑΤΟ  από ώρα  08:00 π.μ. έως  13:00

 

2) ΜΥΡΙΝΑ περιοχή από εργοστάσιο ΔΕΗ – Αντλιοστάσιο Μύρινας Υλικά οικοδομών κ. Γάβανου – Συνεργείο κ. Ξένου και κ. Μπατσάκη – Λακαριό κ. Τζάνερου – βενζινάδικο κ. Αγαλιανού, στις   23/10/21 ημέρα  ΣΑΒΒΑΤΟ  από ώρα  08:00 π.μ. έως  10:00 π.μ.

 

3) ΜΥΡΙΝΑ όλη η περιοχή ΑΝΔΡΩΝΙΟΥ και από «Ρηχά Νερά» μέχρι κρεοπωλείο «Ο Νάσος» και από Πάρκο Ανδρωνίου μέχρι την έξοδο Μύρινας απέναντι από το «Μάστερ», στις   23/10/21 ημέρα  ΣΑΒΒΑΤΟ  από ώρα  10:00 π.μ. έως  11:00 π.μ.

 

 

Τα συνεργεία μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ηλεκτρικού ρεύματος να γίνει ίσως και πριν από την προαναφερθείσα ώρα.

      Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.

      Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, επίσης, οι εσωτερικές σας εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

                                                                                                 Από τη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button