Λήμνος

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ (ΑΝΑΣΤ. ΚΡΙΑΡΗ) ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ !

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ (ΑΝΑΣΤ. ΚΡΙΑΡΗ) ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ !

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ – Κ. Υ.ΛΗΜΝΟY                                            

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ                                     

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   14-11-18

 Δεύτερη επιβράβευση σε νοσηλεύτρια του νοσοκομείου μας.

Παρά τις δύσκολες συνθήκες υπό τις οποίες δουλεύουν οι εργαζόμενοι στον υγειονομικό τομέα, για το Γενικό Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας Λήμνου ήρθε μια διάκριση, για δεύτερη συνεχή χρονιά, επ’ ευκαιρία του 11ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Ελέγχου Λοιμώξεων  που διοργανώθηκε στην Αθήνα, την 7η έως την 9η Νοεμβρίου 2018.

                Ο Επίτιμος Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Ελέγχου Λοιμώξεων, Καθηγητής κ. Γεώργιος Σαρόγλου, και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Ελέγχου Λοιμώξεων και Πρόεδρος του Συνεδρίου, κ. Θεόδωρος Πέππας, μετά από απόφαση της Επιτροπής Βράβευσης, απένειμαν στην κα Αναστασία Κριαρή (ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ) Νοσηλεύτρια Π.Ε., M.Sc. Επιτήρησης Λοιμώξεων του Γενικού Νοσοκομείου-Κέντρου Υγείας Λήμνου

ΕΠΑΙΝΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ

Για την εργασία της με τίτλο:

ΠΑ14     ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ

Στην εκπόνηση της εργασίας συμμετείχαν οι κ.  Μπολίκας Εμ., Νοσηλευτής Επιτήρησης Λοιμώξεων του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου, κα Τσικουδάκη Π. και Πότσι Σ., φοιτήτριες Νοσηλευτικής του ΑΤΕΙ Κρήτης.

Η Διοίκηση Του Γ.Ν.-Κ.Υ. Λήμνου εκφράζει τα πλέον θερμά συγχαρητήρια στην κα Αναστασία Κριαρή, όχι μόνον για την δεύτερη αυτή διάκριση αλλά και για την συνέπεια και συνέχεια που διακρίνει το ερευνητικό – επιστημονικό της έργο.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button