ΑνακοινώσειςΕπιλεγμένα

Διακοπές Ηλεκτρ. Ρευματος Πεμπτη 14/4 και Παρασκευη 15/4

  1.    ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ  ΔΙΑΚΟΠΗ  ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ  ΡΕΥΜΑΤΟΣ

 ΜΥΡΙΝΑ περιοχή πολυκατοικίας κ. Βουλγαρόπουλου  – Λέσχη Στρατού – ο δρόμος μέχρι το ιχθυοπωλείο του κ. Ρόκκου και ο δρόμος προς πρώην κρεοπωλείο «Ο Νάσος» (οικία κας Πετρίδη), στις 14/04/22 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ, από  ώρα 08:00 π.μ. έως 10:30 π.μ

 

2…. ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ  ΔΙΑΚΟΠΗ  ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ  ΡΕΥΜΑΤΟΣ

 

ΜΥΡΙΝΑ περιοχή: από εργοστάσιο ΔΕΗ – περιοχή ξενοδοχείου Porto και τα σπίτια απέναντι από αυτό μέχρι το «Ακτή Μύρινα», στις 15/04/22 ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, από  ώρα 08:00 π.μ. έως 09:00 π.μ.

 

3… ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ  ΔΙΑΚΟΠΗ  ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ  ΡΕΥΜΑΤΟΣ

 

ΜΥΡΙΝΑ περιοχή Ανδρωνίου: ο δρόμος που βγαίνει στην πιτσαρία «Μάστερ» και τα σπίτια πίσω από τη μεταφορική Ματσικά – Βακιρτζή και ο δρόμος από οικία κ. Βούργου μέχρι οικία κ. Γιαννάκη, στις 15/04/22 ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, από  ώρα 08:00 π.μ. έως 12:30

 

 

 Τα συνεργεία μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ηλεκτρικού ρεύματος να γίνει ίσως και πριν από την προαναφερθείσα ώρα.

 δ

     Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.

 

     Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, επίσης, οι εσωτερικές σας εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

                                                                                    

                                                                                                 Από τη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button