Ανακοινώσεις

Διακοπές Ρευματος την Τριτη 21/3. Δείτε σε ποιες Περιοχές

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ  ΔΙΑΚΟΠΗ  ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ  ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Περιοχή ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΠΑΛΑΤΙΑΝΟΥ (ΛΙΒΑΔΟΧΩΡΙ), ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΚΕΛΑΡΗ, ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ ΚΑΡΑΜΟΣΧΟΥ, ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΛΙΒΑΔΟΧΩΡΙΟΥ, ΚΤΗΜΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ, ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ ΤΖΙΜΉ-ΑΝΔΡΙΩΤΗ, ΜΥΛΟΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗ (ΚΑΡΠΑΣΙ), ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ, στις 21/03/23 ημέρα ΤΡΙΤΗ,  από  ώρα 09:30 π.μ. έως 11:00 π.μ..

 Περιοχή, ΑΠΟ ΟΙΚΙΣΜΟ ΒΑΡΟΣ, ΛΥΧΝΑ , ΡΩΜΑΝΟΥ, ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΡΩΜΑΝΟΥ, ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ στις 21/03/23 ημέρα ΤΡΙΤΗ,  από  ώρα 11:30 π.μ. έως 13:00 μ.μ..

 

 

Τα συνεργεία μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ηλεκτρικού ρεύματος να γίνει ίσως και πριν από την προαναφερθείσα ώρα.

 

     Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.

 

     Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, επίσης, οι εσωτερικές σας εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

                                                                                    

                                                                                                 Από τη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button