Ανακοινώσεις

Διακοπη Ρευματος αυτη τη φορα στη Μυρινα …

ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.  ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΕΣΒΟΥ      ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΛΗΜΝΟΥ     Ημερομηνία: 10/01/2020                                                                 Πληροφορίες: Δ. ΛΟΥΛΑΚΗΣ       Τηλέφωνο: 22540 22317             

                               ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ  ΔΙΑΚΟΠΗ  ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ  ΡΕΥΜΑΤΟΣ

 

Αγαπητοί πελάτες     Η ανάγκη εκτελέσεως συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών, μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος:

 Α. ΜΥΡΙΝΑ περιοχή: από κατάστημα κ. Φυλλαδίτη – Super Market Βασιλόπουλος – ΣΟΑ – Πυροσβεστική μέχρι βενζιναδικο κ. Μαρή και όλη η περιοχή «Αμυγδαλιές»,  στις  12/01/2020 ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ από ώρα 08:00 π.μ. έως 14:00

  Τα συνεργεία μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ηλεκτρικού ρεύματος να γίνει ίσως και πριν από την προαναφερθείσα ώρα.

      Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.

 

     Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, επίσης, οι εσωτερικές σας εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

                                                                                    

                                                                                                 Από τη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

 

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button