Λήμνος

ΔΙΕΘΝΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΑ ΦΛΩΜΑΡΙΑ ΠΟΡΙΑΖΗ.

ΔΙΕΘΝΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΑ ΦΛΩΜΑΡΙΑ ΠΟΡΙΑΖΗ.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΡΙΑΖΗ

Δελτίο Τύπου

Λήμνος, 30/08/2018

Βράβευση γεύσης παραδοσιακού προϊόντος της Εταιρείας ‘Οικογένεια Ποριάζη – Λήμνος’

Η Οικογένεια Ποριάζη κατέκτησε, τον Αύγουστο 2018, βραβείο γεύσης, έπειτα από την συμμετοχή της στον παγκόσμιο διαγωνισμό Grate Taste Awards.

Συγκεκριμένα, η Grate Taste Awards ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού με βάση τα οποία η εταιρεία βραβεύτηκε με ένα αστέρι (μέγιστος αριθμός αστεριών: τρία) για την γεύση και την ποιότητα των παραδοσιακών ζυμαρικών της, των Φλωμαριών. Βραβείο που σημαίνει ότι οι κριτές αποδίδουν στο προϊόν εξαιρετική γεύση.

Η Great Taste, που κρίνεται από πάνω από 500 από τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους που ανήκουν σε κριτικούς τροφίμων, σεφ, μάγειρες, εστιάτορες και παραγωγούς, καθώς και σε πλήθος συντακτών τροφίμων και δημοσιογράφων, αναγνωρίζεται ευρέως ως το πιο σεβαστό σύστημα διαπίστευσης τροφίμων για τεχνίτες και παραγωγούς ειδικών τροφίμων.

Ιδιαίτερη αίσθηση λοιπόν, προκαλεί το γεγονός πως, παρόλο τον μεγάλο όγκο συμμετοχών η Οικογένεια Ποριάζη κατάφερε να κατακτήσει ένα σημαντικό βραβείο παγκοσμίου σημασίας αφήνοντας πίσω της μεγάλες βιομηχανίες τροφίμων. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Grate Taste 2018, οι συμμετοχές ανήλθαν στα 12.600 προϊόντα επιχειρήσεων, από τα οποία μόλις 192 βραβεύτηκαν με τρία αστέρια, 1.207 με δύο αστέρια και 3.254 προϊόντα με ένα αστέρι. Στατιστικά, αυτό μεταφράζεται στο ότι μόνο το 37% των συμμετοχών διέπρεψε στον διαγωνισμό.

Σύμφωνα με τα σχόλια των Επιτροπών αξιολόγησης του διαγωνισμού, όσον αφορά το βραβευμένο προϊόν – τα Φλωμάρια, πρόκειται για «ελκυστικά ζυμαρικά με καλό άρωμα. Καλή καθαρή φρέσκια γεύση που έχει κάποια πολυπλοκότητα. Καλά κατασκευασμένο, απόλυτα ευχάριστο». «Ένα ευχάριστα αρωματικό ζυμαρικό με υγιή γεύση και ευχάριστη υφή. Γλυκό στο στόμα, και χρησιμοποιώντας σαφώς καλής ποιότητας συστατικά. Πιστεύουμε ότι αυτό το προϊόν θα πετύχει και θα ήταν απολύτως ευχάριστο μόνο με το ελαιόλαδο ή / και το βούτυρο». 

Η βιοτεχνία της “Οικογένειας Ποριάζη” είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται από το 1919 με έδρα την Λήμνο, σε όλη την Ελλάδα στον χώρο των αγροδιατροφικών προϊόντων προσφέροντας παραδοσιακά προϊόντα εξαιρετικής ποιότατας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Υπεύθυνη Επικοινωνίας Κα. Φωτεινή Ποριάζη, τηλ.: 22540-51110, e-mail: poriazibros@gmail.com.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button