Ανακοινώσεις

Δημ. Σχολείο Κάσπακα : Ευχαριστίες και Ευχές αλλά και Έργο!

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΣΠΑΚΑ ΛΗΜΝΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τις άγιες ημέρες που έρχονται, εμείς, το διδακτικό προσωπικό του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Κάσπακα αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους όσους συνέδραμαν στο έργο μας τη χρονιά που αφήνουμε.
Το 2020 ήταν μια χρονιά δύσκολη, γεμάτη πρωτόγνωρες προκλήσεις και δύσκολες στιγμές.
Στιγμές αγωνίας, στιγμές αβεβαιότητας, με περιορισμούς και κοινωνικές αποστάσεις.
Μέσα στη χρονιά που αποχαιρετούμε, περάσαμε δυο περιόδους κατά τις οποίες η εκπαιδευτική διαδικασία πραγματοποιήθηκε εξ αποστάσεως, με τη βοήθεια των νέων τεχνολογιών. Γνωρίζουμε όλοι βέβαια πως η σχολική πραγματικότητα και η διαπροσωπική επαφή δεν μπορεί να αντικατασταθεί με τίποτα άλλο. Ωστόσο η τεχνολογία ήταν εκεί για τις δύσκολες ώρες. Μας έφερε κοντά και ένωσε ξανά τις τάξεις. Ένωσε τους συμμαθητές και ξαναχτύπησε το κουδούνι για μάθημα. Αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες του όλου εγχειρήματος και οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την ανεκτίμητη συμβολή σας στην προσπάθεια να μη χαθεί ούτε μια ώρα μαθήματος, ούτε μια ώρα από την επαφή των μαθητών από την εκπαιδευτική διαδικασία. Χωρίς την πολύτιμη βοήθειά των γονέων, η όλη προσπάθεια θα έπεφτε στο κενό.
Οφείλουμε για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσουμε τους γονείς των μαθητών μας για την διαρκή υποστήριξη και συνάμα να τους εκφράσουμε την αμοιβαία μας εκτίμηση.

Ευχόμαστε ολόψυχα – ειλικρινά:
Καλά Χριστούγεννα!
Οι ευχές μας για το νέο έτος συνοδεύουν τις ευχές μας για το τέλος της πανδημίας.
Ελπίζουμε για το καλύτερο.

3/Θ Δημοτικό Σχολείο Κάσπακα
1/Θ Νηπιαγωγείο Κάσπακα

Μένουμε ασφαλείς
Μαθαίνουμε ασφαλείς!

Ενημερωθείτε και από το ιστολόγιο του Δημοτικού Σχολείου Κάσπακα:
blogs.sch.gr/dimkaspak

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button