Ανακοινώσεις

Δήμος Λημνου : Τα οικιακά σκουπίδια μόνο βράδυ κλπ

ΔΗΜΟΣ ΛΗΜΝΟΥ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ           Μύρινα 20/3/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες,

Όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού. Οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα καλούνται να δώσουν μία μάχη σε αντίξοες συνθήκες, με σκοπό την προάσπιση της υγείας όλων μας. Εμείς τους ευχαριστούμε και καλούμαστε να βοηθήσουμε στην προσπάθειά τους

Για τον λόγο αυτό στον επόμενο τουλάχιστον ένα μήνα :
1. Μεταφέρουμε οικιακά απορρίμματα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το βράδυ
2. Τα τοποθετούμε σε καλά κλεισμένες σακούλες εντός των κάδων.
Στην παρούσα κρίσιμη χρονική στιγμή η υπηρεσία πρέπει να απασχοληθεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τη συλλογή οικιακών απορριμμάτων, με δεδομένο ότι θα λειτουργεί με μειωμένο προσωπικό λόγω των αδειών ειδικού σκοπού που χορηγείται στους εργαζόμενους απουσιάζουν λόγω άδειας ειδικού σκοπού ή ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

Ας βοηθήσουμε όλοι να ξεπεραστεί η πρωτόγνωρη κατάσταση με τις όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες, δείχνοντας αλληλεγγύη σε όσους είναι στην πρώτη γραμμή και συμβάλλοντας ο καθένας μας όσο μπορεί να διατηρηθεί την πόλη της Μύρινας και τις Κοινότητες του Δήμου μας καθαρές.

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button