Λήμνος

Δημοτική τηλεσυνεδρίαση με λίγα θέματα και καλά !

Καλείσθε να συμμετάσχετε στην 11η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λήμνου που θα γίνει στις 02 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Τετάρτη, με ώρα έναρξης 12.00 και λήξη 13.00.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς, για λόγους διασφάλισης της δημόσιας υγείας και σύμφωνα με την παρ.1 του άρθρου 10 της Π.Ν.Π. «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του» [ΦΕΚ Α΄55/ 11-03-2020] και με την εγκύκλιο αριθ. 163/33282/29-05-2020 του Υπουργείου Εσωτερικών, για λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

ΤΙΤΛΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ
1 Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. έτους 2020

 

 

Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 

2.

 

Αποδοχή συνολικής πίστωσης 400.000,00 ευρώ για την εκτέλεση της Πράξης: «Προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικών χλοοταπήτων στα γήπεδα των Τ.Κ. Ατσικής και Αγίου Δημητρίου» – Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2019 – Ορισμός υπολόγου και υπεύθυνου Λογαριασμού \

 

 

 

Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 

3.

 

Αποδοχή συνολικής πίστωσης 816.564,52 ευρώ για την εκτέλεση της Πράξης: «Σύστημα Μεταφοράς Λυμάτων Τ.Κ. Πλατέως έως την Ε.Ε.Λ. Μύρινας» – Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020 – Ορισμός υπολόγου και υπεύθυνου Λογαριασμού Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

 

Μέχρι την ώρα λήξης της συνεδρίασης δια περιφοράς, οι δημοτικοί σύμβουλοι θα μπορούν να ψηφίσουν το ανωτέρω θέμα της ημερήσιας διάταξης με e-mail από προσωπικό τους λογαριασμό προς το e-mail του Τμήματος Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων Δήμου Λήμνου typolimnou1@gmail.com, αποστέλλοντας συμπληρωμένο με την ψήφο τους το συννημένο έντυπο ψηφοφορίας, προκειμένου να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή και να ολοκληρωθεί η διαδικασία χωρίς κίνδυνο υγείας.

Όσοι δημοτικοί σύμβουλοι δεν διαθέτουν προσωπικό λογαριασμό e-mail θα μπορούν

μπορούν να ψηφίσουν τα ανωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης είτε με τηλεφωνική επικοινωνία στην Πρακτικογράφο του Δ.Σ.: τηλέφωνο 2254350029, είτε στο FAX : 2254350050.

Μετά το πέρας της ώρας λήξης καμία ψήφος δεν θα ληφθεί υπόψη.

Οι αποφάσεις που θα ληφθούν θα ανακοινωθούν στο σώμα στην πρώτη συνεδρίαση μετά την λήξη των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Χριστοφιδέλλης Ευάγγελος – Φώτιος

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button