Επίκαιρα

Δωρεά 1.000 τεστ στο Δήμο από συντοπίτη μας !

Μύρινα, 7Δεκεμβρίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης σε συνέχεια της απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου για την αποδοχή δωρεάς 1.000 τεμαχίων τεστ ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού (rapid test) από την εταιρεία PROTASIS, εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς τον λημνιακής καταγωγής διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας κ. Γιώργο Κωνσταντέλλη.( φωτογραφια)

Τα τεστ θα αξιοποιηθούν για τον έλεγχο της διασποράς του ιού στον γενικό πληθυσμό, στο πλαίσιο των δράσεων που αναπτύσσει ο Δήμος σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Λήμνου, τον Ο.Κ.Π.Α. Δήμου Λήμνου τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και τις κατά τόπους Κοινότητες.

«Η προσφορά του συντοπίτη μας κ. Κωνσταντέλλη  αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της αγάπης του στην ιδιαίτερη πατρίδα του και του υψηλού αισθήματος κοινωνικής ευθύνης που τον χαρακτηρίζει. Τον ευχαριστούμε θερμά που στη δύσκολη αυτή συγκυρία βρίσκεται κοντά μας, υποστηρίζοντας ενεργά τις προσπάθειες για τον περιορισμό της διασποράς» επισημαίνει ο Δήμαρχος.

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button