Λήμνος

ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ, Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ…

ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ, Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ...

Αγιασμοί  παντού. Και στα σχολεία που ξεκινούν ( δεν ανοίγουν ) σήμερα … Ανοίγουν με κανονικά μαθήματα αύριο. Σήμερα 11/9 είναι η  θεσμικά καθιερωμένη  πρώτη επαφή με το σχολειό μετά το αγαπημένο Ελληνικό,  και μάλιστα εδώ  νησιώτικο, καλοκαίρι.

Στο πρώτο Δημοτικό,  μετά τον Αγιασμό,  η τελετή ήταν σεμνή  και περιεκτική.                                  Ο  διευθυντής του Σχολείου  Αργύρης  Καρατζόγλου  μίλησε για τη χρονιά που ξεκινά και ποιοι είναι οι σχεδιασμοί  του Σχολείου .  Απευθύνθηκε σε Μαθητές και Γονείς,  που ήταν πολλοί (προτίμησα αυτοί τη κοντινή φωτογραφία που δημοσιεύω όπου  οι Γονείς δεν φαίνονται) .  Μόνο κάποιοι γονείς  που συνόδευαν  “πρωτέλια”  ήταν πάντα κοντά τους…

αργότερα αστυνομικοί απο το Τμημα Μυρινας μοίρασαν φυλλάδια για την οδικη συμπεριφορα  παιδιων και γονιων κατά την  προσέλευση και αποχώρηση από το Σχολείο. 

θα πρέπει όμως  είναι παρόντες και οι αστυνομικοί τις ώρες αυτές έξω από τα σχολεία για να κόβουν τη φόρα κάποιων “βιαστικών¨… και σ΄αυτή την πρώτη μέρα δεν ήταν

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button