ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Εμπρός κοιτάζω, τα αναμμένα μου κεριά !

Ο Κώστας Κατσιγιαννόπουλος , Πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών Λήμνου, στις Εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου έλαβε τους περισσότερους σταυρούς, 35 από τους 39 ψήφους του Συνδυασμού που μετείχε και 44 στο  σύνολο!

Ως πλειοψηφών  είναι αυτός που εχει το καθήκον, οταν ξεπεραστούν οι διαδικασίες αναγνώρισης του αποτελέσματος , να συγκαλέσει  και τους υπολοίπους  6,  του 7μελους νέου  Διοικητικού Συμβουλίου για να  εκλέξουν, με μυστική ψηφοφορία, το Πρόεδρο και τις άλλες θέσεις του Δ. Σ.

Σε σημερινή,  2/2/21,  συνομιλία στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ, μας είπε  ότι  καθήκον του νέου Δ. Σ. είναι η υπεράσπιση του Κύρους της Ιατρικής Ιδιότητας, Επιμορφωτικές Εκδηλώσεις και δρασεις για την  επιστημονική επάρκειας των μελών του.

Έκανε εκτενή αναφορά στις  Διοικήσεις του παρελθόντος με πρωτοβουλίες και ανοίγματα  για σχέσεις ακομη και με τον Ιατρικό Σύλλογο του Τσανακαλέ  της Τουρκίας, καθώς και η  συμβολή στην οργάνωση στη Λήμνο Ιατρικών Συνεδρίων.

Η εκμετάλλευση της ιστορικότητας  της Λήμνου  με τη Λημνία Γη και του Μύθου,  του ιαθέντος στη Λημνο,  Φιλοκτήτη.

Απαντώντας σε ερώτηση  μας είπε ότι καθήκον του νεου Προεδρείου θα είναι και η επούλωση πληγών του παρελθόντος  στον Ιατρικό Σύλλογο.

Αυτό μας το είπε με μια αναφορά σε ένα  Ποίημα του Καβάφη με τον τιτλο “Τα Κεριά” . Η ζωή μας,  λέει ο Καβάφης,  είναι μια γραμμή με κεριά  που σβήνουν καθώς περνά ο χρόνος.

Δεν Θέλω να γυρίσω , να μην δω και φρίξω

Τι γρήγορα που η σκοτεινή γραμμή μακραίνει

Τι γρήγορα που τα σβηστά κεριά πληθαίνουν…

Εμπρός  κοιτάζω  τα  αναμμένα μου κεριά !  

Σημ. LimnosNea.gr  Η φωτογραφία ειναι από παλιότερη συνέντευξη στο στούντιο του ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button