Περιοδικό

Έχει Προβλήματα η Μύρινα; Να τα !

Το πρωί της Πέμπτης 3 Οκτωβρίου 2019 η Ελεονώρα Γεώργα και τα  μέλη της παράταξης «ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΜΝΟ» Ιωάννα Ελπίδα Διαματάρη και Τριαντάφυλλος Αρχοντογιώργης πραγματοποίησαν ,στα πλαίσια θεσμικών συναντήσεων με τους επικεφαλής των Κοινοτήτων, συνάντηση με την πρόεδρο της Κοινότητας Μύρινας κα Παρασκευή (Βούλα) Μοσχάκη.

Υπογραμμίσαμε τον ουσιαστικό ρόλο που πρέπει να έχουν τα συμβούλια των Κοινοτήτων, δίνοντας κατευθύνσεις στη δημοτική αρχή και ιεραρχώντας τις προτεραιότητες.

Η πόλη της Μύρινας έχει ιστορικό χαρακτήρα και ταυτόχρονα πρέπει να είναι μια σύγχρονη πόλη λειτουργική για τους μόνιμους κατοίκους ,τους φοιτητές ,τους διαμένοντες λόγω υπηρεσίας στρατιωτικούς, εκπαιδευτικούς και φυσικά τους επισκέπτες.

Η καθαριότητα και εν γένει η εξυπηρέτηση της καθημερινότητας στην πόλη είναι απολύτως αναγκαία αλλά και αυτονόητη.

Το κυκλοφοριακό πρόβλημα, η άναρχη στάθμευση των οχημάτων ειδικά στις πλατείες Υψιπύλης (ΟΤΕ) και Ελευθερίου Βενιζέλου (ΚΤΕΛ) ,η προβληματική διέλευση των πεζών στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, η ανάγκη εξωραϊσμού της πλατείας Αγίου Νικολάου και της περιοχής των Εργατικών Κατοικιών είναι ενδεικτικά κάποια από τα θέματα που τέθηκαν και απασχόλησαν στη συνάντηση.

Διαλογική συζήτηση έγινε και ενόψει του νέου τεχνικού προγράμματος που θα κληθεί να εισηγηθεί το συμβούλιο της Κοινότητας Μύρινας το επόμενο διάστημα.

Η συνεργασία έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ακούστηκαν απόψεις  και προβληματισμοί από αμφότερες τις πλευρές, οι οποίες και υποσχέθηκαν τακτική επαφή και συνεργασία για την επίλυση των ζητημάτων της Μύρινας και την προοπτική της πόλης.

 

Λήμνος,03-10-2019                   Ελεονώρα Γεώργα

«ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΜΝΟ»

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button