Έχω την εντύπωση οτι, σήμερα 1η Ιανουαρίου 2025, αν βγω στην Εξοχή θα συναντήσω παπαρούνες !

Έχω την εντύπωση με τέτοια λιακάδα, σήμερα 1η Ιανουαρίου 2025, αν βγω στην Εξοχή θα συναντήσω παπαρούνες !
Οι φωτογραφίες είναι πρωινές καθώς ξημέρωσε η μέρα μες την καλή χαρά. Είναι πια περασμένο μεσημέρι και η μέρα συνεχίζει ανοιξιάτικη με μια θερμοκρασία 14 βαθμών!
Στις φωτογραφίες είναι πρόχειρες, απο το παράθυρο μου ! : Ρηχα Νερά, Πέτασος, Κάστρο…. Τα νερά είναι τραβηγμένα στα Ρηχά, ανοιξιάτικο φαινόμενο, και φανήκαν οι ρηχαδες των Ρηχών Νερών, που το καλοκαίρι δέχονται την επίθεση των “συσσωρευμένων” επισκεπτών αλλά τώρα έχουν ξεκαθαρίσει την κατάσταση και λάμπουν από χαρά!
Ειδικά αφιερωμένες (οι φωτογραφιες) σε όσους είναι εκτός Λήμνου και για να θυμόμαστε αυτές τις όμορφες μέρες , στην καρδιά του χειμώνα !