Λήμνος

ΕΔΩΣΑΝ ΟΡΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ !

ΕΔΩΣΑΝ ΟΡΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ !

 

ΔΗΛΩΣΗ ΕΛΕΟΝΟΡΑΣ ΓΕΩΡΓΑ – ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΜΝΟ

Σεβαστέ εκπρόσωπε του Σεβασμιώτατου

Σήμερα δώσαμε όλοι μαζί έναν όρκο:

Να υπηρετήσουμε τον τόπο μας με προσήλωση, ευσυνειδησία ,μεθοδικότητα και σε πνεύμα δημοκρατίας και γόνιμου διαλόγου.

Ο Δήμος μας πρέπει να ετοιμάσει με γοργούς ρυθμούς έργα προοπτικής και ανάπτυξης.

Να διεκδικήσει με αποφασιστικότητα την επίλυση πάγιων αιτημάτων του.

Να στοχεύσει στην αναβάθμιση της καθημερινότητας του Δημότη.

Ο Δήμος πρέπει να προγραμματίζει και να υλοποιεί το πρόγραμμά του. Ο Δήμος πρέπει να είναι φιλικός στον κάτοικο και τον επισκέπτη.

 Εμείς, η «ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΜΝΟ» θα είμαστε παρούσες και παρόντες ,στην υπηρεσία του τόπου και των συνδημοτών μας. Με σοβαρότητα, ακεραιότητα και διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς θα τιμήσουμε  την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μας.

Οι συνδημότες μας μας έθεσαν στη θέση της μείζονος αντιπολίτευσης.

Από τη θέση αυτή ,θα επιδιώξουμε τη με κάθε τρόπο πρόοδο της Λήμνου μας, τη βελτίωση της καθημερινότητάς μας ,την αναβάθμιση της ζωής στα χωριά μας ,την ουσιαστική συμμετοχή των τοπικών μας συμβουλίων και των δραστήριων φορέων του νησιού μας.

Οι πόροι του Δήμου προορίζονται για όλους τους Δημότες. Η σωστή διαχείριση και η νομιμότητα είναι αρχές που πρέπει να διέπουν κάθε πράξη της δημοτικής αρχής.

Η «ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΜΝΟ» θα τοποθετείται πάντα με γνώμονα το συμφέρον του Δήμου και του Δημότη ,αιτιολογημένα και με υλοποιήσιμες προτάσεις.

Η «ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΜΝΟ» θα είναι πάντα θετική και θα συμβάλλει σε κάθε πράξη  που προάγει το δημοτικό συμφέρον .Θα είναι όμως απέναντι σε τακτικές που μας κρατούν πίσω .

Με αυτά τα λίγα λόγια, ευχόμαστε πρώτα στο Δήμαρχο καλό έργο και έπειτα σε όλους τους αιρετούς καλή δύναμη για μια αποτελεσματική θητεία.

                                                                                                Σας ευχαριστώ

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button