Ανακοινώσεις

Ευχαριστιες στους Χορηγούς και ιδιαίτερα στο Σ.Μ. ΜΑΣΟΥΤΗ

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λήμνου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους κάτωθι χορηγούς- υποστηρικτές για την πολύτιμη αρωγή και στήριξη κατά το προηγούμενο έτος:

ΜΑΣΟΥΤΗΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

88 ΣΔΙ

ΜΚΟ «Α-ΦΘΟΝΙΑ»

ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΟΙΪΑ ΠΑΥΛΙΔΗΣ

PORTO MYRINA PALACE

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΛΑΜΟΥΣΑ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ (ΛΗΜΝΟΥ)

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ  ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ  ΛΗΜΝΟΥ – Η ΕΝΩΣΗ

ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΒΑΦΕΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΟΚΠΑ ΔΗΜΟΥ ΛΗΜΝΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΥΧΝΩΝ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΟΥΔΡΟΥ

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΣΤΙΑ

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ

Από τους παραπάνω χορηγούς, ειδική αναφορά χρήζει η εταιρεία «Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.», η οποία μας στηρίζει σε σταθερή βάση από τις αρχές του 2018 μέχρι και σήμερα, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η παροχή των ειδών δεν έχει διακοπεί ούτε κατά τις δύσκολες μέρες του περιορισμού των μετακινήσεων, ένεκα της πανδημίας. Θερμές ευχαριστίες λοιπόν, στον κύριο Διαμαντή Μασούτη, στον περιφερειακό διευθυντή τομέα λιανικής της επιχείρησης, κ. Αναγνώστου καθώς και σε όλους τους εργαζόμενους του τοπικού καταστήματος της Λήμνου.

Τέλος, θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε τους αφανείς συμπαραστάτες μας, τους απλούς πολίτες που διαμένουν στο νησί, οι οποίοι μας ενισχύουν από την πρώτη μέρα λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Καλή Χρονιά σε όλους, με Υπομονή και Σύνεση,

Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λήμνου

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button