ΑνακοινώσειςΕπιλεγμένα

Ευχαριστηριο για τις 155 μερίδες που μοιράστηκαν παντού! (φωτο)

Μύρινα 8 Απριλίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Παρασκευή 7 Απριλίου 2023 και εν όψει των Αγίων ημερών του Πάσχα, το Δημόσιο ΙΕΚ Λήμνου με τη χορηγία του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λήμνου πραγματοποίησε με επιτυχία μια σπουδαία κοινωνική δράση εθελοντισμού και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, κάνοντας πράξη το μήνυμα Αγάπης της Ανάστασης του Χριστού!

Η δράση προσφοράς προς τους συνανθρώπους μας φέτος, όπως και πέρυσι το Πάσχα, υλοποιήθηκε έπειτα από αίτημα  της Διευθύντριας του ΙΕΚ κ. Ιουλίας Λυγδά προς τον Πρόεδρο του Ο.Κ.Π.Α. κ. Παναγιώτη Μουστάκα, για χορηγία της δράσης. Η πρόταση έγινε αμέσως αποδεκτή και η δράση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Ο έμπειρος chef – Εκπαιδευτής του ΙΕΚ, Ηλίας Κελεμένης, μαζί με τους σπουδαστές του Τμήματος «Τεχνικός μαγειρικής τέχνης -Αρχιμάγειρας Chef» Δ εξαμήνου του ΙΕΚ μαγείρεψαν 155 ΓΕΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ, στην επαγγελματική κουζίνα του Ξενοδοχείου Lemnos Village Resort, που χρησιμοποιείται για την πραγματοποίηση των εργαστηριακών μαθημάτων του ΙΕΚ.

Παρασκευάστηκαν νηστήσιμα και μη νηστήσιμα φαγητά: σουπιές με πατάτες κοκκινιστές φούρνου, κοτόπουλο στο φούρνο με ριζότο και σάλτσα παστίτσιο.

Τα 155 Γεύματα Αγάπης παραλήφθηκαν ζεστά και άμεσα το μεσημέρι της ίδιας μέρας και διανεμήθηκαν μέσω του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» σε άπορες οικογένειες και ευπαθείς ομάδες σε όλα τα χωριά της Λήμνου.

Ο Ο.Κ.Π.Α. Δήμου Λήμνου ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει τη Διευθύντρια του ΙΕΚ Λήμνου κα Ιουλία Λυγδά, καθώς και τους μάγειρες, τον εκπαιδευτή και τους σπουδαστές του ΙΕΚ για την εθελοντική τους διάθεση, την κοινωνική ευαισθησία τους και την προσφορά τους προς τις ευπαθείς ομάδες του νησιού μας!

Τέτοιες δράσεις είναι αξιέπαινες, καλλιεργούν το αίσθημα της προσφοράς προς τον πλησίον μας και προάγουν τον πολιτισμό!!

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button