Ανακοινώσεις

Ευχές απο τον Πρόεδρο του ΤΕΤΔ ! Ευχαριστούμε, σας Στηρίζουμε !

Αγαπητοί μου συνεργάτες και φίλοι τους Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Λήμνο,

Καθώς ολοκληρώνεται το 2020 θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη συνεργασία, στήριξη σας και προαγωγή του Τμήματος.

Φέτος επισυνάπτω ηλεκτρονικά τις ευχές μου, και αντί της αγοράς και αποστολής των προσωπικών Χριστουγεννιάτικων καρτών σας, προς τιμή της συνεργασίας σας έγινε δωρεά στη Στέγη Μέλισσα (Ορφανοτροφείο Θηλέων Θεσσαλονίκης “Η Μέλισσα”) ώστε να συμβάλουμε μαζί στο να παραμείνει ανοιχτή.

Το 2020 ολοκληρώνεται με ένα πολύ σημαντικό εγχείρημα για το Τμήμα, της αξιολόγησης του από την Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘΑΑΕ) με σκοπό την πιστοποίηση του Προγράμματος Σπουδών του.

Η εβδομάδα αξιολόγησης μόλις ολοκληρώθηκε, και καθώς αναμένουμε το αποτέλεσμα και ευχόμαστε για το καλύτερο, ανεξάρτητα από το ποιο θα είναι αυτό, θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλους τους τοπικούς φορείς και συνεργάτες που συμμετείχαν και στήριξαν το Τμήμα κατά τις επιτυχημένες συναντήσεις τους με τους εξωτερικούς αξιολογητές και όλους όσους συνέδραμαν με άλλες ενέργειες το Τμήμα μέσα στο έτος.

Παρακαλώ να μεταφέρετε τις ευχές και ευχαριστίες μου στους φορείς σας.

Καλά Χριστούγεννα και σας ευχαριστώ όλους και πάλι για τη συνεργασία σας.

 

Χαιρετισμούς,   ΓΚ

LimnosNea.gr – Δρ Κωνσταντίνος Γκατζιώνης    Πρόεδρος Τμήματος  │  Αν. Καθηγητής  │  Διευθυντής Εργαστηρίου Μελέτης Αντιδράσεων Καταναλωτή & Οργανοληπτικής Ανάλυσης Τροφίμων & Ποτών

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button