ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Ευθεία βολή Επάρχου προς το Δήμαρχο, σε ανάρτηση του για τη Συναυλια Ροκκου. Ποιους ευχαριστεί και ποιους παραλείπει…

Μια συσσωρευμένη πικρία και ανακούφιση ταυτόχρονα βγάζει η ανάρτηση του Έπαρχου Λήμνου, ο οποίος υπογράφει το κείμενο του ως: Ο Δάσκαλος του Δημοτικού Σχολείου Κοντοπουλίου Άγγελος Βλάττας-Λαμπρινός και όχι ως Επαρχος… Τι σημαινει αυτό; Η απουσία του Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη στα “ευχαριστήρια” σημαίνει κάτι; Παντως απο την Περιφέρεια αναφέρει “την Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Οικονομικών κ. Αντωνέλλη Αναστασία και τους συνεργάτες της, που εργάστηκαν παράλληλα με τους δικούς μου συνεργάτες, την Κυριακή, τη Χριστίνα, τη Μαρία, τη Μαρίνα, τον Κώστα, τον Παναγιώτη (που πάει παντού), τον Φώτη, τον Τάσο, τους εθελοντές τον Αποστόλη, τον Γιώργο, τον Δημήτρη,…”
Για τον Δημήτρη Μαρινάκη όμως δεν κρύβει λόγια αναφέροντας: “Δήμαρχε λυπάμαι που όλα πήγαν καλά, αλλά αν δεν μπορεί να υπάρξει συνεργασία στην ψυχαγωγία του λαού, πώς θα υπάρξει σε όλα τα άλλα.”
Γράφει κι άλλα επαινετικά και επικριτικά , ο Έπαρχος όμως όχι με την υπογραφή του Έπαρχου, οπως και εκείνο το αδιευκρίνιστο, προς το παρόν : “Αρχηγέ, ποτέ δεν αφήνουν ξεκρέμαστους τους συνεργάτες τους.”
Ακομη: Λείπε από τη Λίστα των Ευχαριστήριων το ονομα του Βασίλη Κρέτση, ο, οποιος, για μένα τουλάχιστον, ήταν ένας από αυτούς που “έτρεξαν” για την επιτυχία της Συναυλίας. Διευκρινίζουμε ότι ο κ. Κρέτσης είναι διορισμένος, εδώ και λιγο καιρό, από τον Περιφερειάρχη, Σύμβουλος του.

Άνοιξαν οι “ασκοί του Αιόλου” χωρίς αμφιβολία, ένα χρόνο πριν τις εκλογές … Η.Κ.

Η ανάρτηση του Έπαρχου στο face book:
Μία εκδήλωση τελείωσε με επιτυχία, γιατί το απόλαυσε και το ευχαριστήθηκε πάρα πολύς κόσμος.
Κάποιοι βέβαια απογοητεύτηκαν γιατί δεν πήγαν όλα στραβά όπως το περίμεναν.
Θέλω λοιπόν να ευχαριστήσω για την επιτυχία της εκδήλωσης αυτής, την Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Οικονομικών κ. Αντωνέλλη Αναστασία και τους συνεργάτες της, που εργάστηκαν παράλληλα με τους δικούς μου συνεργάτες, την Κυριακή, τη Χριστίνα, τη Μαρία, τη Μαρίνα, τον Κώστα, τον Παναγιώτη (που πάει παντού), τον Φώτη, τον Τάσο, τους εθελοντές τον Αποστόλη, τον Γιώργο,τον Δημήτρη, τον ΚΥΡΙΟ Βλάττα, με τους γιους του και τα ανίψια του τον κ. Ταξίαρχο της 88 ΣΔΙ και τον Διοικητή της 88 ΕΜΑ, τα παιδιά του ΕΚΑΒ της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού και της Αστυνομίας τον κ. Μιχάλη Βουγιούκα και ζητώ συγνώμη αν κάποιους ξέχασα.
Α! Να μην ξεχάσω, θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον α’ Βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τον Δήμο Λήμνου, για την άρνηση του να βοηθήσει στην εκδήλωση αυτή. Δήμαρχε λυπάμαι που όλα πήγαν καλά, αλλά αν δεν μπορεί να υπάρξει συνεργασία στην ψυχαγωγία του λαού, πώς θα υπάρξει σε όλα τα άλλα.
Κύριοι εκλεγμένοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο Μούδρο, φέρνουμε και καμία αντίρρηση στον αρχηγό μας για το καλό της τοπικής κοινωνίας, αφήσαμε κάποια αποτσίγαρα και κάτι καρφιά……
Αρχηγέ, ποτέ δεν αφήνουν ξεκρέμαστους τους συνεργάτες τους.
Ο Δάσκαλος του Δημοτικού Σχολείου Κοντοπουλίου
Άγγελος Βλάττας-Λαμπρινός

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button