Λήμνος

Έφυγε από τη ζωή ο Στρατής Αρώνης , ο Εκτελεστικός Γραμματέας Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου – Η Περιφέρεια τον τιμά…

Απεβίωσε σήμερα Παρασκευή το πρωί σε ηλικία 69 ετών, στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου νοσηλευόταν, ο Στρατής Αρώνης Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου μετά από μάχη που έδωσε τους τελευταίους τρεις μήνες με τον καρκίνο.

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου με μεγάλη θλίψη ανακοινώνει την έξοδο του εν ενεργεία Εκτελεστικού Γραμματέα της  και αποφάσισε στην κατεπείγουσα συνεδρίαση που έκανε σήμερα τα παρακάτω:

Με ένα και μοναδικό θέμα συνήλθε σε συνεδρίαση το Περιφερειακό Συμβούλιο Βορείου Αιγαίου το πρωί της Παρασκευής 3 Ιουλίου. Μετά την έναρξη της διαδικασίας πήρε τον λόγο ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης αναφέροντας ότι η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου κρίνεται κατεπείγουσα, λόγω του αδόκητου θανάτου του εν ενεργεία Εκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου Ευστράτιου Αρώνη.

Στη συνέχεια ο κ. Μουτζούρης, ο Πρόεδρος του Σώματος κ. Κωνσταντίνος Αρώνης, οι Χωρικοί Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Αριστείδης Χατζηκομνηνός Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου, Παντελής Μπουγδάνος Περιφερειακής Ενότητας Χίου, Βασίλειος Πανουράκης Περιφερειακής Ενότητας Σάμου, ο Έπαρχος Λήμνου κ. Άγγελος Βλάττας-Λάμπρινός, οι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες κ. Αναστασία Αντωνέλλη, κ.κ. Παναγιώτης Κουφέλος, Δημήτριος Κουρσουμπάς Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου, κ.κ. Νικόλας Νύκτας, Παντελής Βρουλής Περιφερειακής Ενότητας Χίου και όλοι οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Βορείου Αιγαίου εξέφρασαν την βαθιά τους θλίψη για τον αδόκητο θάνατο του Εκτελεστικού Γραμματέα Ευστρατίου Αρώνη.

Κατόπιν ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου αφού είπε ότι η είδηση του θανάτου του, βύθισε την Αυτοδιοικητική οικογένεια της Λέσβου και όλης της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου σε βαθύ πένθος και ότι η Διοίκηση της Περιφέρειας από σήμερα είναι φτωχότερη, έθεσε υπόψη του Σώματος ψήφισμα το οποίο έγινε ομόφωνα δεκτό. Συγκεκριμένα το ψήφισμα αναφέρει:

«Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, οι επικεφαλής των Περιφερειακών Παρατάξεων, οι Χωρικοί Αντιπεριφερειάρχες, τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Κωνσταντίνο Αρώνη ( υιός του εκλιπόντος ) καθώς και τη συμπαράσταση τους στο πένθος τους.

Α π ο φ α σ ί ζ ε ι ΟΜΟΦΩΝΑ

 Να εκφράσει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και να συμπαρασταθεί ολόψυχα στο πένθος της.
 Να παραστεί ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Κωνσταντίνος Μουτζούρης στην εξόδιο ακολουθία εκφράζοντας τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
 Να κατατεθεί στεφάνι εκ μέρους του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου.
 Να παραμείνουν κλειστές, από τη λήξη της συνεδρίασης και έως τη λήξη του ωραρίου λειτουργίας τους, προς ένδειξη πένθους, όλες οι Υπηρεσίες της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.
 Να κατατεθεί εις μνήμη του εκλιπόντος, υπέρ του Γηροκομείου Μυτιλήνης συμβολικό ποσό 200 €
 Να δημοσιευθεί η παρούσα στον Τύπο».

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button