Περιοδικό

Εγκλήματα  καθημερινής τρέλας

Εγκλήματα  καθημερινής τρέλας 

Γράφει (κάθε Παρασκευη) η Χριστίνα Κάβουρα

Ακατανόητες πράξεις συμβαίνουν γύρω μας,  τώρα που «μίκρυνε» ο κόσμος μαθαίνουμε όλα τα στραβά  ενώ τα καλά είναι ελάχιστα στα Δελτία Ειδήσεων  !

Ο νεαρός, παιδί και αυτός ακόμα, εισέβαλε άνετα μέσα στο σχολείο με φοβερά και τρομερά όπλα και άρχισε να σκοτώνει παιδάκια !

Κανείς δεν είχε καταλάβει την διαστροφική  ψυχεδέλεια  που τον χαρακτήριζε ?

Μάλλον κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να την καταλάβει γιατί όλοι μας εγκλωβισμένοι στον μικρόκοσμό μας με τα καθημερινά του προβλήματα, το άγχος της επιβίωσης ή το άγχος της συγκέντρωσης  πλούτου και της συγκέντρωσης όλης αυτής της  ματαιότητάς που τον διακρίνει,  αδυνατούμε να δούμε πιο βαθιά,    σπάνια  κατανοούμε ότι θα έπρεπε να κατανοήσουμε, σπάνια ενδιαφερόμαστε   ή έχουμε το χρόνο να κατανοήσουμε πράγματα !

Και τώρα μετά τον  άδικο θάνατο τόσων μικρών παιδιών  τίθενται οι ερωτήσεις !

Το σχολείο υποτίθεται ότι φυλασσόταν. Τι έκανε ο Φύλακας ?  Που ήταν όταν μπήκε μέσα ο φονιάς ?

Κάπου ήταν και αυτός μόνο που δεν ήταν στη θέση του !

Τα παιδάκια τηλεφωνούσαν στην Αστυνομία !  Τέσσερα τηλεφωνήματα έκανε μια μαθήτρια. Που ήταν λοιπόν η Αστυνομία ? Γιατί άργησε τόσο πολύ να επέμβει ? Κατέστρωνε  … σχέδιο  επέμβασης ενώ δολοφονούνταν τα παιδάκια ?

Πως λειτουργεί η Αστυνομία, δηλαδή πως λειτουργούν τα μυαλά των αστυνομικών παγκοσμίως ?  Πάντως άμεση επέμβαση δεν βλέπω σε πολλές περιπτώσεις !

Σίγουρα  εκείνος ο κλάδος της Αστυνομίας που λειτουργεί σωστά είναι οι ομάδες των Ανθρωποκτονιών !  Εκεί έχουν μαζευτεί τα έξυπνα μυαλά ενώ οι υπόλοιποι κλάδοι μάλλον χρήζουν περεταίρω εκπαίδευσης !

Σκέπτομαι εδώ και καιρό με όλα αυτά που συμβαίνουν ότι η μεγαλύτερη αρρώστια τουλάχιστον στην Αμερική είναι η τρέλα. Όχι ότι μας λείπει και εμάς εδώ στην Ευρώπη !

Άνθρωποι συνεχίζουν να σκοτώνονται λόγω φανατισμού, θρησκείας, μίσους !

Αλλά τα παιδάκια ? τι του έφταιγαν τα παιδάκια, δεν το χωράει ο νους μας βλέποντας στις οθόνες αυτούς του έρμους γονιούς να κλαίνε για όλες εκείνες τις αθώες ψυχές που έφυγαν μέσα σε ένα τρόμο και πανικό ενώ οι αστυνομικοί απέξω άκουγαν τους πυροβολισμούς ψυχραιμότατοι !

Νομίζω ότι κάπου φταίνε και όλα εκείνα τα παιγνίδια που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, παιγνίδια φονικά όπου σε ένα από αυτά σκότωναν οι παίκτες  υποτιθέμενα κοτοπουλάκια που τελικά δεν ήταν κοτοπουλάκια αλλά παιδάκια ! Το παιγνίδι απαγορεύτηκε  αλλά τα περισσότερα τέτοια βιντεοπαιγνίδια  είναι αιματηρά και βίαια !

Επίσης κάπου φταίει η μισαλλοδοξία  ολονών μας,  το μίσος εναντίον όσων έχουν διαφορετική άποψη,  πολιτική τοποθέτηση, θρησκεία, φυλή !

Ένα μίσος που περνά  υποσυνείδητα στα παιδιά,  τα οποία δεν τα βρίσκουν  εύκολα με την διαφορετικότητα !

Ο νεαρός φονιάς είχε υποστεί μπούλινγκ στο σχολείο του, δεν είχε την απαιτούμενη αποδοχή από τους συμμαθητές του,  δυστυχώς αυτό του έγινε  ψυχικό  τραύμα  που δεν κατάφερε να ξεπεράσει !

Που ήταν η μητέρα του ? Απούσα, έμενε με την γιαγιά του,  που επίσης σκότωσε !

Ο πατέρας του ?  Η  οικογένεια ? Κανένα μέλος της οικογένειας δεν κατάλαβε τίποτε ?

Που ήταν οι κοινωνικοί λειτουργοί ?

Κάποιος τέλος πάντων ! Δεν ήταν κανείς, μόνο ο Έμπορος όπλων άνετα  και  χωρίς περιττές ερωτήσεις του πούλησε τα όπλα του θανάτου !

 

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button