ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Ειδησεις της Λημνου που φθάνουν παντού !

ΤΟ Δ.ΙΕΚ ΛΗΜΝΟΥ, ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ” ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ !!

Την Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου 2023, το Δημόσιο ΙΕΚ ΛΗΜΝΟΥ ήταν θέμα στην γνωστή, μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα της Μακεδονίας “ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ” !!

Μια ολόκληρη σελίδα της εφημερίδας αφιερώθηκε στο ΙΕΚ ΛΗΜΝΟΥ, στις σπουδαίες κοινωνικές δράσεις του, στην μεγάλη προσφορά του και στο ουσιαστικό έργο που επιτελεί!!

 

Αξίζει να τονιστεί ότι είναι η δεύτερη φορά που η Εφημερίδα ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ αφιερώνει ολοσελιδο άρθρο για το ΙΕΚ ΛΗΜΝΟΥ. Η πρώτη δημοσιευση έγινε πέρυσι το Πάσχα.

Ο Εκδότης και Διευθυντής της Εφημερίδας κ. Κωνσταντίνος Τσίγκας ενημερώνεται για τις δράσεις εξωστρέφειας και προσφοράς του Δ.ΙΕΚ Λήμνου μέσα από το Ίντερνετ και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Έχει επικοινωνήσει με τη Διευθύντρια του ΙΕΚ κ. Ιουλία Λυγδά, η οποία έχει δώσει δύο συνεντεύξεις στον Ραδιοφωνικό Σταθμό ALPHA RADIO 88,6 της Καβάλας.

 

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Κωνσταντίνο Τσίγκα για την τιμή που μας έκανε να μας “φιλοξενήσει” στην Εφημερίδα του, καθώς και στον Ραδιοφωνικό Σταθμό, για τα υπέροχα λόγια τους και για το ολοσέλιδο άρθρο που μας αφιέρωσαν στην Εφημερίδα “ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ” για δεύτερη φορά!!!

 

Το γεγονός ότι ακόμη και τα Μ.Μ.Ε. εκτός Λήμνου διέκριναν και ξεχώρισαν τις δράσεις του ΙΕΚ Λήμνου και εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια, μάς δίνει μεγάλη χαρά, περηφάνια και δύναμη για να συνεχίσουμε δυναμικά την ανοδική πορεία του δημόσιου ΙΕΚ ΛΗΜΝΟΥ !!

 

Ιουλία Λυγδά

Διευθύντρια του Δ.ΙΕΚ Λήμνου

 

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button