ΑνακοινώσειςΕπιλεγμένα

Είναι οριστικό: Παραιτήθηκε ο Έπαρχος δικαιώνοντας προηγούμενο ρεπορτάζ μας !

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΟΥ:
Κάθε φορά που πρόκειται να ευχαριστήσεις κάποιους, το σίγουρο είναι ότι θα ξεχάσεις κάποιους σημαντικούς ανθρώπους και φορείς που θα έπρεπε από την αρχή να ευχαριστήσεις. Θέλω λοιπόν να ζητήσω μια μεγάλη ΣΥΓΝΏΜΗ, από τον Πρόεδρο, τα Μέλη του και το προσωπικό του Λιμενικού Ταμείου Λήμνου, για την παράλειψη μου σε προηγούμενη ανάρτηση να τους ευχαριστήσω για την άμεση ανταπόκριση και συμβολή τους, στην επιτυχία της συναυλίας, για την παραχώρηση του χώρου και ότι άλλο του ζητήθηκε, για τις ανάγκες της συναυλίας.
Επίσης παρέλειψα να ευχαριστήσω το σημαντικότερο παράγοντα της υλοποίησης της συναυλίας αυτής το ΒΑΣΙΛΗ τον ΚΡΕΤΣΗ ο οποίος τους τελευταίους δύο μήνες, με ένα τηλέφωνο στο αυτί, βρισκόταν σε καθημερινή επικοινωνία με την παραγωγή ώστε να οργανωθούν όλα αυτά που χρειάζονται για την επιτυχία της συναυλίας.
Μπορεί προσωπικά να είχα τις αντιρρήσεις μου και τις ανησυχίες μου, τις οποίες είχα εκφράσει και στον Στέλιο Ρόκκο, γιατί η Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου, δεν είχε την δυνατότητα να στηρίξει μία τέτοια εκδήλωση και το κόστος θα ήταν μεγάλο, ένα κόστος το οποίο ακούγοντας το οποιοσδήποτε πολίτης σε μία περίοδο κρίσης το θεωρεί υπερβολικό. Πραγματικά όμως από το 37.000, αν αφαιρέσεις το ΦΠΑ που είναι 7.000. Η αμοιβή του καλλιτέχνη των 18 μελών του συγκροτήματος και της παραγωγής είναι, στις 13.000. Τα 17.000 ευρώ, πληρώνουν αδυναμίες που δεν μπορούσε η Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου να τις καλύψει, γιατί δεν υπήρχε προσωπικό να στήσει την εξέδρα που στοίχισε 4600 ευρώ, δεν υπήρχαν ηχητικές στο νησί οι οποίες θα μπορούσαν να στηρίξουν αυτή την εκδήλωση και δεν θα είχαμε 2.000 μεταφορικά, επίσης αυτή την εποχή τα εισιτήρια και τα δωμάτια είναι σε πάρα πολύ υψηλές τιμές, ανεβάζοντας το τελικό κόστος στις 37.000 ευρώ.
Μπορεί να ρωτήσει κάποιους τους επαγγελματίες της περιοχής ποιό ήταν το όφελος της τοπικής οικονομίας από αυτή την εκδήλωση; Το ποσού αυτό είναι μία έμμεση βοήθεια της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου προς την τοπική οικονομία της περιοχής που με άλλον τρόπον δεν μπορούσε να δοθεί. Σε συνδυασμό με την διασκέδαση πολλών χιλιάδων ανθρώπων που την παρακολούθησαν.
Τέλος να ζητήσω συγνώμη από τους συνεργάτες μου στην Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου και να τους ευχαριστήσω για την προσφορά τους όλα αυτά τα χρόνια που συνεργαστήκαμε, για τη συμπαράστασή τους και την αλληλεγγύη τους στην απόφασή μου να παραιτηθώ από Έπαρχος Λήμνου, επίσης και τους συναδέλφους Περιφερειακούς Συμβούλους τόσο του δικού μας συνδυασμού όσο και της αντιπολίτευσης οι οποίοι προσπάθησαν να με αποτρέψουν από την απόφασή μου αυτή. Οι λόγοι της παραίτησής μου αναφέρονται, στην επιστολή που παρέδωσα στον Περιφερειάρχη και στους οποίους θα αναφερθώ το επόμενο χρονικό διάστημα.
Ο Περιφερειακός Σύμβουλος
Βλαττας Λαμπρινός Άγγελος

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button