Περιοδικό

Ειναι σημαντικό για το ΝΟΛ- Ποιοι ειναι οι δυο φίλοι του Διεθνείς Κωπηλάτες;

Ειναι μια πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη για τον ΝΟΛ και για τη Λήμνο,  που την εκπροσωπεί στο Ναυταθλητισμό. Τη Χαιρετίζουμε (την εξελιξη) και σας την παρουσιάζουμε παρακάτω.

Για τη Φωτογραφία να πούμε ότι μαζι με τα παιδια  του Ομιλου, πρωτος απο αριστερά ο Εφορος Κωπηλασιας Χρήστος Πυρομάγλου και δυο Τουριστες οι οποίοι  έρχονται πολλα χρόνια στη Λημνο, μενουν  στο Μουδρο, και παντα επισκέπτονται τον ΝΟΛ δίνοντας μάλιστα τεχνικές συμβουλες στα παιδιά της  Κωπηλασίας  αφου είναι παλαιμαχοι διεθνείς κωπηλατες και τη 10ετια το 1980 εκπροσωπησαν με επιτυχία την Χωρα τους την  Ελβετία στους Ολυμπιακούς Αγώνες…  

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΛΗΜΝΟΥ

Εντάξιμος στο μητρώο των Αθλητικών Σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ) κρίθηκε ο  Ναυτικός Όμιλος Λήμνο (ΝΟΛ).

 

Η εξέλιξη αυτή είναι αποτέλεσμα της θετικής αξιολόγησης του Ναυτικού Ομίλου Λήμνου , καθώς ο εν λόγω όμιλος πληροί τα αναγκαία αγωνιστικά και οικονομικά κριτήρια που έχουν τεθεί από την πολιτεία, συνέπεια της σοβαρής και υπεύθυνης δουλειάς που κάνουν οι άνθρωποί του, παρά τις αντιξοότητες.

Για το διοικητικό συμβούλιο του Ομίλου

Ο Προεδρος Γιαννης Λυτσάκης            

Ο Γραμματέας Βαγιανος Καλλιγερής

 

Χρήστος Πυρομάγλου

Έφορος Κωπηλασίας

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button