Λήμνος

Εκπαιδευτική Επίσκεψη του Δ.ΙΕΚ Λημνου στο Γηροκομειο (φωτογραφιες)

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΤΟΥ Δ.ΙΕΚ ΛΗΜΝΟΥ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΛΗΜΝΟΥ

Την Τετάρτη 17 Μαίου 2023 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη πλέον από τον Νοέμβριο του 2022 μηνιαία εκπαιδευτική επίσκεψη στο Γηροκομείο του νησιού μας από το τμήμα “Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας” Β εξαμήνου του Δημόσιου ΙΕΚ Λήμνου.

Οι σπουδαστές με πολύ αγάπη προσέγγισαν τους τρόφιμους του Γηροκομείου Λήμνου δίνοντας τους μεγάλη χαρά, τους κράτησαν συντροφιά, τους χορήγησαν φάρμακα, πραγματοποίησαν λήψη ζωτικών σημείων, μέτρηση σακχάρου και προσέφεραν βοήθεια όπου χρειαζόταν υπό την καθοδήγηση της εκπαιδεύτριάς τους κ. Δοσεμετζή Όλγας και της νοσηλεύτριας της απογευματινής βάρδιας του Γηροκομείου κ. Κατραμάδου Ελένης, στα πλαίσια του εργαστηριακού μαθήματος “ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ”.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΤΕΙ
ότι αρκετοί από τους σπουδαστές μας είναι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ στη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων “Ο Καλός Σαμαρείτης” δείχνοντας στους τρόφιμους αμέριστο ενδιαφέρον για την ευημερία τους και τα προβλήματα τους, προσφέροντας ανιδιοτελώς χαμόγελα, σεβασμό, στοργή, πρακτική βοήθεια, συνοδεία κ.α.

Θερμές ευχαριστίες στον πρόεδρο του Σωματείου Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ και στο προσωπικό του Γηροκομείου για την άριστη συνεργασία μας !!!!!

Η Διευθύντρια του Δ.ΙΕΚ Λήμνου
Ιουλία Λυγδά

LimnosNea.gr : Οι φωτογραφιες,  απο ο,τι μπορώ να αντιληφθώ, δεν δείχνουν πρόσωπα για λόγους διαφύλαξης των προσωπικών δεδομένων…

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button