Λήμνος

Έκτακτη Συνεδρίαση Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας. (Καιρός ήταν…)

Μύρινα, Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης συγκαλεί αύριο, Παρασκευή 13 Νοεμβρίου, στις 13:00, έκτακτη συνεδρίαση του Τοπικού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας, προκειμένου να συζητηθούν θέματα που σχετίζονται με  τον κορωνοϊό COVID-19, την εξάπλωση στο νησί της Λήμνου, καθώς και η λήψη μέτρων για την αντιμετώπισή του.

Η διαρκής αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού COVID-19 στο νησί μας καθιστά ακόμη πιο επιτακτική την ανάγκη λήψης έκτακτων μέτρων, αλλά και την πολύ προσεκτική τήρηση των μέτρων αυτοπροστασίας από τους ίδιους τους πολίτες.

Ο Δήμαρχος απευθύνει έκκληση στους πολίτες να μετακινούνται μόνο όταν κρίνεται απολύτως αναγκαίο και τηρώντας οπωσδήποτε όλα τα απαραίτητα μέτρα αυτοπροστασίας (ορθή χρήση μάσκας, χρήση αντισηπτικών, τήρηση αποστάσεων). Έχουμε εισέλθει σε μία πολύ δύσκολη περίοδο και στο προσεχές διάστημα θα κριθεί και από τη δική μας στάση η εξέλιξη της πανδημίας στο νησί μας.

Στη δύσκολη αυτή συγκυρία  καλούμαστε να συμβάλουμε ο καθένας από τη δική του πλευρά στην προστασία τη δική μας και των συνανθρώπων μας, περιορίζοντας την έκθεσή μας στον κορωνοϊό.

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button