Επίκαιρα

Έκτακτο Δημ. Συμβούλιο για την “Υφαρπαγή” των Θερμών.

Έκτακτη και κατεπείγουσα  χαρακτηρίζεται η  αυριανή 26/2 Συνεδρίαση του  Δημοτικου Συμβουλιου με θεμα τις Ιαματικές Πήγες των Δημων,  και για μας τα Θέρμα. Απ ο.τι μπορω  να συμπεράνω πρόκειται για μια μαζική αντίδραση των Δήμων με Ιαματικές Πήγες.

Προχθές είχαμε  μια ανάρτηση με τίτλο: “Υφαρπαγή των Ιαματικών Πηγών από τους Δήμους”

Το Δημοσίευμα μας ήταν μια Επιστολή προς τον Υπουργό Τουρισμού για αυτό το Θέμα,  από τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ  Γιάννη Μπουρνούς. Αναζητείστε την ανάρτηση αυτή για περισσότερη ενημέρωση

 

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Καλείσθε να συμμετάσχετε στην 03η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λήμνου που θα γίνει στις 26 Φεβρουαρίου 2021, ημέρα Παρασκευή, με ώρα έναρξης 12.00 και λήξη 13.00.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς, για λόγους διασφάλισης της δημόσιας υγείας και σύμφωνα με την παρ.1 του άρθρου 10 της Π.Ν.Π. «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του» [ΦΕΚ Α΄55/ 11-03-2020] και με την εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών με Αριθμό 32, ΑΠ: 77233ΔΙΔΑΔ/ω Φ.69/144/οικ.2605/11-02-2021 (ΑΔΑ:9ΣΦΕ46ΜΤΛ6-ΞΑ4), με θέμα «Μέτρα και ρυθμίσεις στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού – 32η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ», για λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα:

Α/Α ΤΙΤΛΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ
 

1.

 

Έκδοση ψηφίσματος για το σχέδιο νόμου αναφορικά με τη σύσταση της ανώνυμης εταιρείας ειδικού σκοπού «Ιαματικές Πηγές Ελλάδος» κ.ΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button