Λήμνος

Έκθεση φωτογραφίας του Jon Kennerley 18 – 28 Σεπτεμβρίου στην ΑΠΟΘΗΚΗ

Έκθεση φωτογραφίας του Jon Kennerley

στον Χώρο Τέχνης “Αποθήκη”

18 – 28 Σεπτεμβρίου 2023

 

Ο Χώρος Τέχνης “Αποθήκη” στο Παλιό Λιμάνι της Μύρινας εγκαινιάζει τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στις 19:00 την έκθεση φωτογραφίας του Jon Kennerley με νοσταλγικές φωτογραφίες των κατοίκων της Μύρινας κατά την ώρα εργασίας τους, οι οποίες  τραβήχτηκαν σε μια περίοδο σαράντα ετών, κυρίως τις δεκαετίες ’70 και ’80.

O Jon Kennerley είναι ερασιτέχνης φωτογράφος που έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση με τη Λήμνο, την οποία επισκέπτεται σχεδόν κάθε χρόνο τα τελευταία σαράντα χρόνια.

Η έκθεση θα δώσει την ευκαιρία για μια νοσταλγική ανάμνηση πολλών οικείων προσώπων, σκηνών της καθημερινής ζωής αλλά και απόψεων της Μύρινας του πρόσφατου παρελθόντος. Πρόκειται για μια ρεαλιστική απεικόνιση προσώπων, επαγγελμάτων και καθημερινών στιγμών όπως την κατέγραψε ο φακός του φωτογράφου, ένα μικρό μέρος της κοινωνικής ιστορίας της πόλης.

Ο φωτογραφίες τραβήχτηκαν με φιλμ Kodachrome και Fujichrome αναστροφής χρωμάτων.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή καθημερινά από τις 19:00 το απόγευμα έως τις 23:00 το βράδυ από τις 18 έως 28 Σεπτεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο του Jon Kennerley μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του www.jonkennerleyphotography.com

 

Χώρος Τέχνης “Αποθήκη”, Αιγαίου 13, Παλιό Λιμάνι Μύρινας

Εγκαίνια έκθεσης: Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, 19:00

Διάρκεια και ώρες λειτουργίας έκθεσης: 18-28 Σεπτεμβρίου, 19:00-23:00

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button