ΕπιλεγμέναΛήμνος

Ελάτε να απογραφείτε στη Λημνο! Υπάρχει λόγος σοβαρός !

Υπάρχουν άτομα  απο τη Λήμνο  που το χειμώνα διαμένουν στη Αθήνα, εκεί είναι η κύρια κατοικία  τους ,  τα οποία  παραμένουν στη Λήμνο και τον Νοέμβριο  περιμένοντας να ανοίξει η πλατφόρμα απογραφής πληθυσμού για να απογραφούν ως κάτοικοι Λήμνου.

Η Απογράφη του Πληθυσμού γίνεται κάθε 10 χρόνια και στην περίπτωση μας  θα “δώσει” τον πληθυσμό της Λήμνου  μέχρι το 2031 !

Είναι χρήσιμο πολλαπλώς,  και η χρησιμότητα αυτή  έχει και οικονομικό χαρακτήρα αφού απο τον αριθμό του πληθυσμού εξαρτώνται αρκετές απο τις οικονομικές επιχορηγήσει του κράτους προς τους Δήμους.

Σε προηγούμενες απογραφές  θυμόμαστε να αδειάζει η Αθήνα απο άτομα με καταγωγή  από την Επαρχία κυρίως  απο περιοχές που είναι εύκολη η μετάβαση στο Χωριό  με αυτοκίνητο. Ακομη και με πούλμαν που νοίκιαζαν Φορείς ώστε να μετακινηθούν  και απογραφούν οι “αθηναίοι”  στο τόπο καταγωγής τους.

Κάνουμε έκκληση  οσοι πιστοί να προσέλθουν και να απογραφούν εδώ !

Περιμένουμε και απο φορείς να δραστηριοποιηθούν   για αυτό  το σκοπό !   Ας Οργανωθεί μια τέτοια προσπάθεια  και από το διαδίκτυο…

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button