Περιοδικό

Εμείς και το εμβόλιο

Γράφει η Χριστίνα Κάβουρα

Εμείς και το εμβόλιο

Επιτέλους φθάνει το εμβόλιο !  Ελπίζω να τα καταφέρουμε, να είναι καλό και επιτυχημένο, ευλογημένο, να πάρουμε πάλι πίσω τις ζωές μας !  Να καταφέρουμε κάποια στιγμή – και ελπίζω να είναι σύντομα – να μπορέσουμε να αγκαλιάσουμε πάλι τους οικείους και τους φίλους μας, και κυκλοφορούμε χωρίς μάσκες και μέτρα, να ζούμε χωρίς φόβο, να μπορούμε να πλησιάζουμε ξανά τους ανθρώπους, ο άνθρωπος είναι άτομο κοινωνικό, δεν αντέχει σε τούτη την μοναξιά. Να πιούμε έναν καφέ ανέμελα ενώ θα διηγούμαστε τα του κορονοϊού …. σαν ξένα παραμύθια, όπως έλεγε και η γιαγιά μου !

Ακούστηκαν και ακούγονται πολλά και θα ακουσθούν ακόμα περισσότερα. Σε πολλούς, είναι η αλήθεια,  αρέσει η  σηνωμοσιολογία.

Ας  μην ξεχνάμε όμως ότι 45.000  εθελοντές μπήκαν μπροστά και δέχθηκαν να γίνουν πειραματόζωα για το καλό όλης της ανθρωπότητας. Αυτοί είναι οι ήρωες μιας πικρής καθημερινότητας, αυτής της καθημερινότητας με τα άπειρα θύματα, υπολογίζεται ότι πέθαναν πάνω από  ενάμιση εκατομμύρια άνθρωποι,  ο ιός αυτός σκοτώνει και σκοτώνει ύπουλα.

Από αυτούς τους 45.000 γενναίους δεν έπαθε κανείς τίποτα !

Απ ότι διαβάζω είναι ένα εξαιρετικό και ασφαλές εμβόλιο βασισμένο σε μοντέρνες προδιαγραφές με υψηλό δείκτη προστασίας, ο οποίος φθάνει και μέχρι 95 %  ανοσίας.

Τελικά τι ξέρουμε εμείς οι Αθώοι από όλα αυτά που διαδραματίζονται στον πλανήτη ?

Έργο όμως των δικαίων της Ανθρωπότητας είναι να προστατεύσουν τους αθώους !

Φοβόμαστε ότι δεν ξέρουμε, φοβόμαστε τις μεγάλες Φαρμακοβιομηχανίες που στοχεύουν στο κέρδος, η αλήθεια είναι ότι δεν έδειξαν πάντα το καλό και ανθρώπινο πρόσωπό τους, το κέρδος παίζει σημαντικό ρόλο στην ύπαρξή τους. Φοβόμαστε και τους γιατρούς, αυτούς που παρέβησαν τον όρκο και την ανθρωπιά τους.

Πράγματι – αδιανόητο και όμως αληθινό – είναι ότι στο Ναζιστικό Καθεστώς ήταν πάμπολλοι οι γιατροί που όχι μόνο παρέβησαν τον όρκο τους αλλά χρησιμοποίησαν το επάγγελμά τους εις βάρος των αθώων, εις βάρος των Εβραίων, των Ρομά, των ανθρώπων με αναπηρίες ! Το καθεστώς δεν συγχωρούσε την αναπηρία !

Από αυτούς ελάχιστοι τιμωρήθηκαν και οι άλλοι, οι ελάχιστοι που φυλακίστηκαν βρήκαν πολύ γρήγορα και συνέχισαν το επάγγελμά τους σαν να μη συνέβη τίποτα, αλλάζοντας κάποιες φορές το όνομά τους !

Η Καθηγήτριά μου των Γερμανικών που έλαβε μέρος στην δίκη της Νυρεμβέργης σαν νεαρή δικηγόρος, μην αντέχοντας την συμφορά που βίωνε, μην αντέχοντας το βάθος της κτηνωδίας και της φρίκης με την οποία ερχόταν αντιμέτωπη  άλλαξε πάραυτα επάγγελμα !

Διαβάζω τα στοιχεία που παραθέτω παρακάτω και τρελαίνομαι !

Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που δεν πρέπει να λησμονηθούν, που δεν πρέπει ποτέ και σε καμιά περίπτωση να επαναληφτούν, και πρέπει να υπάρχει επαγρύπνηση, ώστε οι διεστραμμένοι του κόσμου τούτου να μην έχουν άλλη ευκαιρία !

Βέβαια και το Βατικανό βοήθησε πολλούς εγκληματίες πολέμου να διαφύγουν, δεν γνωρίζω πως και γιατί διέπραξε αυτή την Βαρβαρότητα.

 

Από την άλλη πλευρά  υπάρχουν πολλοί γιατροί και ερευνητές, που είναι η προσωποποίηση της θυσίας. Ας μην ξεχνάμε πόσοι γιατροί και νοσηλευτές έχασαν την μάχη με τη ζωή τους  κάνοντας το καθήκον τους. Μου άρεσε η ρήση μιας νοσηλεύτριας που ενώ είχε υποκείμενα νοσήματα και έπρεπε να φύγει από την πρώτη γραμμή, είπε ότι τώρα έχουμε πόλεμο και δεν μπορώ να εγκαταλείψω, πρέπει να παραμείνω και να πολεμήσω. Η κοπέλα δεν τα κατάφερε, σκοτώθηκε από τον εχθρό,  έπεσε σε αυτή την μάχη ηρωϊκά και γενναία, τιμώ απεριόριστα την προσφορά της και της εύχομαι δικαίωση στο Επέκεινα !

Ελπίζοντας να μας έρθει γρήγορα η λύτρωση μέσα από το εμβόλιο και  εύχομαι σε όλους μας ΚΑΛΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ.  Η ελπίδα για καλύτερες μέρες είναι ζωντανή !

Η Δίκη των τεράτων-γιατρών (Νυρεμβέργη 1946-1948)

Στη Δίκη των «Γιατρών» στη Νυρεμβέργη (1946-1948) δικάστηκαν (δυστυχώς μόνο) 23 υποκτήνη από τα οποία 20 ήταν «γιατροί», μέλη του ναζιστικού κόμματος και των SS και αξιωματούχοι του ιατρικού συστήματος του τρίτου Ράιχ, μια σταγόνα στον ωκεανό της γερμανικής ιατρικής συντεχνίας που, στην συντριπτική της πλειοψηφία, προσχώρησε ενθουσιωδώς στον ναζισμό μετά το 1933.

ΕΠΤΑ καταδικάστηκαν σε θάνατο με απαγχονισμό (και απαγχονίστηκαν στις 2 Ιουνίου 1948 στη φυλακή Landsberg στη Βαυαρία): Viktor Brack, Karl Brandt, Rudolf Brandt, Karl Gebhardt, Waldemar Hoven, Joachim Mrugowsky, Wolfram Sievers.

 

ΠΕΝΤΕ καταδικάστηκαν σε ισόβια δεσμά (οι ποινές μειώθηκαν σε 15 χρόνια μετά από έφεση): Fritz Fischer, Karl Genzken, Siegfried Handloser, Oskar Schroeder, Gerhard Rose.

 

ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ καταδικάστηκαν σε ποινές κάθειρξης (10 έως 20 ετών που μειώθηκαν μετά από έφεση): Herman Brecker-Freyseng, Herta Oberheuser, Wilhelm Beiglboeck,  Helmut Poppendick.

 

Όλοι οι καταδικασθέντες σε ποινές φυλάκισης αποφυλακίστηκαν σύντομα και αποκαταστάθηκαν ατομικά, κοινωνικά και επαγγελματικά από τη «μεγάθυμη» και συνένοχη γερμανική ιατρική συντεχνία.

 

Τα επίσημα πρακτικά των δικών: Trials of War Criminals before the Nuremberg Military Tribunals under Control Council Law No. 10. Nuremberg, October 1946–April 1949. Washington, D.C.: U.S. G.P.O, 1949–1953. [Testimony excerpts come from National Archives Record Group 238, M887].

 

Ανάμεσα σ’ αυτούς, πολλές χιλιάδες χρησιμοποιήθηκαν –και δολοφονήθηκαν– ως ανθρώπινα πειραματόζωα σε ασύλληπτης φρίκης ιατρικά πειράματα, έναν μικρό μέρος των οποίων καταγράφηκε στα πρακτικά της Δίκης των Γιατρών, μιας από τις 12 δίκες που διεξήχθησαν στη Νυρεμβέργη (1946-1949) μετά την «μητέρα όλων των δικών» (1945-1946).

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button